3DS?

Discussion in 'Acekard' started by Cyberlinkist, May 8, 2012.

May 8, 2012

3DS? by Cyberlinkist at 1:06 AM (469 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Cyberlinkist
    OP

    Newcomer Cyberlinkist Newbie

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    So I have been using my Acekard2i for about a year problem free, but about a week or so ago my 3DS updated. Ever since then I can't do anything with it. I don't have a dsi so I haven't tried it in one, but when I put in in my 3ds the "Chessmaster" logo still pops up and I can still load the cart, but after it does it says I have encountered an error and to consult the instruction manual. Any fixes?
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    http://gbatemp.net/topic/315784-flash-carts-and-dsi3ds-updates/

    http://gbatemp.net/topic/326237-how-to-update-the-ak2i-bootloader/
     
  3. Cyberlinkist
    OP

    Newcomer Cyberlinkist Newbie

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Thank you so much for your post! My problem is fixed :D *Boots up Jump Ultimate Stars*
     

Share This Page