YSmenu + R4 Clone + Pokemon B/W = HAHAHAHA!!

Discussion in 'R4 DS' started by bloodghoul, Oct 8, 2010.

Oct 8, 2010
  1. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    OK So I have managed to get YSmenu working on my R4 Deluxe (Shitty Clone)
    But now I am having a problem getting Pokemon Black/White working on it.

    I keep getting a load rom errcode=-4

    Is there anyway of fixing this??

    Any help gratefully recieved Thank You!!
     
  2. MasterSurfer

    Newcomer MasterSurfer Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Germany
  3. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    tried, still the same problem =(
     
  4. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    WOOO FKIN HOO!!!
    I Managed to fix it!!
    after replacing the R4patch.dat with that one in that link you gave me I went and downloaded the
    6.31 TTDS EXT, INFO, SAV from here

    http://filetrip.net/f13165-TTDS-EXT-INFO-SAV-6-31.html

    then all I did was replace the
    extinfo.dat
    savlib.dat
    infolib.dat

    After that It booted that game. So i will post again if all crumbles and fails!
     
  5. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States
    To prevent further problems you might want to grab a mainstream cart like M3 or Acekard.
     
  6. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    I will keep that in mind =)

    But Ill leave this here so other unfortunate souls with a R4 Deluxe now that they can get games like Pkmn B/W working.


    Thanks for all the help!!
     
  7. Mastrian

    Newcomer Mastrian Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Mexico
    i have r4 deluxe too i do what u say but now i got errcode=-5 can u upload the files in ur sd? pleaseeee only the TTMENU folder with the ysmenu launcher ):
     
  8. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
  9. Mastrian

    Newcomer Mastrian Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Mexico
    BRO! UR THE BEST! i finally can play pokemon white on mi R4 deluxe thanks
     
  10. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    No problem Glad i could help [​IMG]
     
  11. MasterSurfer

    Newcomer MasterSurfer Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Germany
    Yes.

    I forgot to mention that:

    You always need the newest extinfo.dat, savlib.dat and infolib.dat files.

    additionally for the new pokemon and some other new games you also need to replace the posted r4patch.dat to bypass the loading error.
     

Share This Page