Wood Dstt?

Discussion in 'DSTT' started by omegasoul6, Oct 6, 2010.

Oct 6, 2010

Wood Dstt? by omegasoul6 at 4:06 AM (5,391 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. omegasoul6
    OP

    Member omegasoul6 FFXIV Fanboy

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    399
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    We should Really ask Yellow Wood Goblin If he could port his Wood R4/Rpg firmware to the dstt since lets face it... The dstt's firmware is dead
     
  2. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    YWG already said he wasn't going to do that...Xenon++ might be able to get WAIO to work sooner or later...maybe.
     
  3. FireGrey

    Member FireGrey Undercover Admin

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    3,916
    Country:
    Australia
    Yeah this would be great.
    And DSTT clones aswell.
     
  4. bitonio6

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    It is because ALL the clones, that DSTT TEAM stop upgrading the kernel!
     
  5. gifi4

    Member gifi4 How am I a 'New Member'?

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Why don't you guys just get an original R4 off shoptemp? 6.00 USD, pretty cheap instead of asking him for the firmware, when the 1.18 r4 firmware got outdated, I sat back and waited for patches, if there were none, I'd forget the game or get another flashcart.
     
  6. bitonio6

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    the r4ds.com is good for DS and DSLite... ONLY
     
  7. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,843
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
    I would like to see this of firmware if it also used the r4patch.dat file in the ttmenu folder are mabe have its own - i have the infolib.dat genrator r4patch.dat - it would be most usefull if buypasses errcode=-4 and 6 on load with wood built into it !!!
     
  8. omegasoul6
    OP

    Member omegasoul6 FFXIV Fanboy

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    399
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    What about people with dsi's?
     
  9. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    Then get an Acekard 2i.

    It's seriously time to completely ditch the DSTT. :|
     
  10. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Stop reviving the DSTT. It should have been gone long time ago :/
    Just spend a few bucks and invest on the DSTWO and normal people wouldn't have to be burdened by updating these files [​IMG]
     
  11. n8equalsd

    Member n8equalsd GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    139
    Country:
    United States
    QFT
     
  12. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    Should say the same about the R4 no?
     
  13. xaeroak15

    Newcomer xaeroak15 Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    People who buy DSTWO is more expensive because they pay the extra bucks to the supports.
    R4 users should feel lucky...
     
  14. TyRaNtM

    Member TyRaNtM I did some projects..

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    999
    Location:
    Chile
    Country:
    Chile
    But with that, what you really win?
    Because if the job is loading WAIO, you can normally do it with DSTT.
    But if you are saying that we can load Wood, that's a different thing.

    Also, is possible to load R4i SDHC firmware with DSTT?
     
  15. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    thats what i wnt to know :L
     
  16. KingPockets

    Newcomer KingPockets Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I tried loading r4i-sdhc firmware on my dstt clone card but a message occurs saying "Fake card! Return to retailer." Therefore, the card must be a r4i-sdhc in order to load r4i-sdhc firmware.
     

Share This Page