1. WiiUAre

    OP WiiUAre Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    30
    Country:
    Netherlands
    when I enable emunand some games will not start at all (human fall flat), some games do start but after a while you get an error and have to reboot (snipperclips).

    when I disable the emunand every thing is running like a tit (we dutch say when things run optimal)

    am I the only one who experience this ?

    I only play xci files
     
  2. HellaJvke

    HellaJvke GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    149
    Country:
    United States
    i had an issue on 6.0 where it wouldnt even recognize the snipperclips .nsp
    though i dont use emunand, im on sx os

    i havent tried any .xci files yet
     
  3. Absintu

    Absintu GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2018
    Messages:
    232
    Country:
    Portugal
    i wish i could help you, but i'm not touching that "emunand" until we have real emunand
     
  4. dsrules

    dsrules GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    7,067
    Country:
    it's a 2.0 problem where a lot of games have problems, might not have anything to do with emunand
     
    Last edited by dsrules, Oct 3, 2018
  5. WiiUAre

    OP WiiUAre Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    30
    Country:
    Netherlands
    yeah I might have bin to exited about the emunand and installed it before doing some research
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - emunand, working, games