Will these batteries work with EZ 3in1?

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by House Spider, Dec 5, 2009.

Dec 5, 2009
  1. House Spider
    OP

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Will these batteries work on the 3in1?
     
  2. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
  3. House Spider
    OP

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Thanks, but I already have the thread bookmarked. [​IMG]
     
  4. Maplemage

    Member Maplemage ಠ_ಠ

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    1,142
    Location:
    Why would you care?
    Country:
    Antarctica
    Wait 3-in-1 needs batteries. :wtf:
     
  5. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    did you not just see the thread posted?
     
  6. WildWon

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    Well *I* just learned something new today.

    I'll be keeping this info in the back of my head for when either mine or Wife®'s 3in1 dies.
     
  7. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,805
    Country:
    Antarctica
    I prefer using the batteries with tabs. Soldering them on garentees that the thing doesn't come loose in transit or over time.
     

Share This Page