wiimote

Discussion in 'Wii - Hacking' started by nasty_spike, Feb 19, 2010.

  1. nasty_spike
    OP

    nasty_spike Member

    Newcomer
    24
    0
    Feb 3, 2010
    United States
    I finally got the New Super Mario Bros and as i was playing it, it would tell me there is an error. after the 4th time around, one of my wiimote wouldn't connect to my wii anymore. i tried syncing it by pressing the red dot on the wiimote and the wii itself, but it didn't work. I gave up and used my only other wiimote to play mario super strikers and all of a sudden, that controller stopped working too! when i press a button, the blue lights will flash, but it won't connect. any ideas guys?
     
  2. Slyakin

    Slyakin See ya suckers

    Member
    4,450
    40
    Oct 15, 2008
    United States
    Soviet Slyakin
    Are your remotes legit, as in, not the Wands from Nyko (SP)? If they're legit, check the batteries, and replace them if you have to. Also, check if you're not too far from the sensor bar, and check if the sensor bar if fully plugged in. I've never heard of this before, but someone else might know.
     
  3. nasty_spike
    OP

    nasty_spike Member

    Newcomer
    24
    0
    Feb 3, 2010
    United States
    OEM nintendo controllers. new batteries didn't help. i guess it is weird huh? FAWK!
     
  4. middeloni

    middeloni Advanced Member

    Newcomer
    51
    0
    Mar 14, 2009
    Netherlands
    Netherlands
    How old is your Wii? the only thing I can think about is a problem with Bluetooth. Have you checked for thick metal plates between your wii an the wiimotes? Or your Bluetooth module could be failing.
     
  5. nasty_spike
    OP

    nasty_spike Member

    Newcomer
    24
    0
    Feb 3, 2010
    United States
    hmmm interesting. bluetooth failing huh? damn. wii is a few years old.
     
  6. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,993
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    If you can't turn the wii on with the controllers anymore, it's the bluetooth module...

    To be sure, unplug it for a while and let it cool down