WiiFlow and Pal NSMBW on NTSC Wii

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by edg0023, Dec 2, 2009.

  1. edg0023
    OP

    edg0023 GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jan 5, 2009
    United States
    Florida
    Hi everyone

    I am having trouble using Wiiflow loading New Super Mario Bros. Wii PAL Version with NTSC Video settings on. Can anyone help me?

    Thanks
     
  2. Riicky

    Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Member
    1
    May 15, 2009
    United States
    Reading,Pennsylvania
    I'm using wiiflow also and it works fine for me, I just set the Force Video to NTSC and whammo!
     
  3. edg0023
    OP

    edg0023 GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jan 5, 2009
    United States
    Florida
    Thanks Ricky that what I thought. I remember it working like that a few days ago, but for some reason it does not work now.

    How can I make sure that wiiflow is set to its default settings?
     
  4. Riicky

    Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Member
    1
    May 15, 2009
    United States
    Reading,Pennsylvania
    what version of Wiiflow are you using, I was using Wiiflow 1.1 and it refused to load,so i switched to 1.2RC and it's perfect
     
  5. ballboff

    ballboff Member

    Newcomer
    1
    Nov 9, 2009
    Works fine on 1.1 here. Although I've created a channel with loadstructor so it loads up using cloader or something like that, so it's on my dashboard now. Nice.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice