V106

Discussion in 'EZ-Flash' started by martijn130, Aug 29, 2011.

Aug 29, 2011

V106 by martijn130 at 1:25 PM (958 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. martijn130
    OP

    Newcomer martijn130 Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    I've downloaded version V106 from filetrip as soon as it came out at the beginning of the holiday and since I've not been much home in the holiday I had just updated my card. But the version I've downloaded from filetrip was called EZ5Fm106.nds instead of EZ5Fm106A.nds is my card now also bricked or is this another version?
     
  2. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    I'm not sure to understand, you can't brick a microsd just by copying the firmware file on the microSD.

    Have you done the update by running the .nds file like shown on this video ?

    [tv]32303-338[/tv]

    BTW, don't use the old v106 firmware updater, use the v106a.

    Last question, why do you wish to use the firmware v106a ?
     
  3. martijn130
    OP

    Newcomer martijn130 Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    I've also updated the file, for the update on my 3ds, and everything went exactly as on the video but now when I turn my 3ds on it says nothing is inserted.
     
  4. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    I see. You bricked your ez5i then.

    Do you own a dslite or have access to a dslite ?
     
  5. martijn130
    OP

    Newcomer martijn130 Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    yes my brother has an dsl with an ez flash V wich works
     
  6. Mof3boys

    Newcomer Mof3boys Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    15
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I followed the procedure it told me that it was successful and to power off....and now my EZ-Flash Vi is bricked... [​IMG]
    Oh well... just a word of warning that the 106a still doesn't work on some cards...
    I've tried it on all our DSi's and DSL's
    Off to the bin with this one.
     

Share This Page