Using M3 GBA Expansion Pack with R4

Discussion in 'R4 DS' started by pokefloote, Mar 20, 2009.

Mar 20, 2009
  1. pokefloote
    OP

    Member pokefloote GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    2,670
    Country:
    United States
    testing purposes thread
     
  2. Daniellogic

    Newcomer Daniellogic Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Colombia
    I recently bought this expansion pack, and it works like a charm with GBAExploader .58b, opera also works, etc.

    Check if you do have the last version of the loader, Im using the 1.18 firmware with the original R4, dont know if it runs properly on clone cards but if you have the original one it MUST work x[.
     
  3. pokefloote
    OP

    Member pokefloote GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    2,670
    Country:
    United States
    Just in case someone happens to wander into this thread... I'm using an old post to test a project before officially posting it.

    Please do not bump this thread.
     
  4. pokefloote
    OP

    Member pokefloote GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    2,670
    Country:
    United States
    I don't know how to create a SRAM save?!
    GBAExploader always says cannot create sram or something like that...
     

Share This Page