think i got a bug...

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by DJPlace, Apr 29, 2012.

Apr 29, 2012

think i got a bug... by DJPlace at 7:19 AM (288 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. DJPlace
    OP

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    there's a member with a show button and when i click it it shows nothing? has anyone else had problem's with that? i can't rember the member's name.. he/she has a mewtwo avatar. i'll redo my post once i find out the users name.
     
  2. Sicklyboy

    Global Moderator Sicklyboy Resident Mechanical Keyboard Addict

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    5,620
    Location:
    [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
    Country:
    United States
    [member='jimmyemunoz'] has a Mewtwo avatar, iirc.

    Yep, just checked and linked him. He has it. He's the only regular that I can think of who has one.

    Show button in his signature, inside it has some stuff about consoles he has. Is your resolution low enough that it's opening it but opening it offscreen into a scrollbox? Or, did you disable something with Greasemonkey or NoScript/ScriptNo?
     
  3. DJPlace
    OP

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    it was my display thanks for the help.
     
    1 person likes this.

Share This Page