1. lh411

    lh411 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2019
    Messages:
    123
    Country:
    China
    do you use that Sharpen tweak Mod on this theard ?I am nothing question
     
  2. Smack99

    Smack99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    94
    Country:
    Antarctica
    Yes
     
  3. lh411

    lh411 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2019
    Messages:
    123
    Country:
    China
    OOPs!I have not encountered it yet. you can try turn on motion blur and blur both setting Sharpen to low?
     
  4. Smack99

    Smack99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    94
    Country:
    Antarctica
    tried it already. I think my memory card got corrupt with the modding. I am reformatting the card now and will re install a fresh emunand.

    400gb of games to be re downloaded :(

    pain in the ass but hopefully a fresh format will fix the issue. Fingers crossed.
     
  5. scroeffie1984

    scroeffie1984 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 17, 2019
    Messages:
    88
    Country:
    Netherlands
    just tried the wicher 3 iam impressed the nature looks washed out but other than that it looks fine ,i dont have the setting for sharper why is that
    iam using this cable wich is the same as the expensive m cable same chip !! and it works realy wel with the switch and makes the witcher little but sharper and smoother etc
    its also on ebay

    https://www.amazon.co.uk/Sagemcom-UP-200-Upscaler-Connection-silver/dp/B00WIYGYJM
     
    Last edited: Oct 12, 2019
  6. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,119
    Country:
    Poland
    You've used Tweaks from nexusmods? This issue came up for me when I changed rendering resolution. But this option is not included in shared files from this topic. So this should not be an issue from my files. You can try to backup save, find resolution in game save ini, change it to 1280x720 and restore backup.

    That's why you should be cautious with PC mods on other platforms. :D

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Cable has nothing to do with it. Have you changed titleid of folder to your version of game?

     
    Last edited: Oct 12, 2019
    Smack99 likes this.
  7. Smack99

    Smack99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    94
    Country:
    Antarctica

    Thanks mate. Yes I did try the nexus mod. Probably that screwed it up. Anyways too late now.

    I formatted my card and downloading everything again.

    I didn’t backup my save game either lol. I will have to play everything again

    am an idiot!!!!!!

    ‘thank you again
     
    Syynx likes this.
  8. Bigkahuna28

    Bigkahuna28 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    the update can screw with the game if you use romfs... the update has a new title id but nxdumper puts it all in one
     
  9. Kirby567fan

    Kirby567fan GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 6, 2018
    Messages:
    211
    Country:
    Morocco
    Saves are saved in the nand so maybe they are still there.
     
    Bigkahuna28 likes this.
  10. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,119
    Country:
    Poland
    ?
    You don't know what are you talking about. Game has always one titleid. Update has another one (all versions has the same titleid for one region release - base_titleid+0x800) for storage purposes and it's ignored by layeredfs. It doesn't matter if you have update or not, titleid is always the same as base for layeredfs.
     
    Last edited: Oct 12, 2019
  11. Bigkahuna28

    Bigkahuna28 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    k sorry used nxdumper and it dumped the whole game with the update id...
     
  12. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,144
    Country:
    Chile
    Yeah nxdumptool creates a folder that contains the update id, usually the last numbers, the correct id is the base one, I check it with checkpoint.
     
  13. Bigkahuna28

    Bigkahuna28 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    but instead of just the update it placed the whole game in that folder....
     
  14. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,144
    Country:
    Chile
    That’s what I meant :P
     
  15. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,119
    Country:
    Poland
    nxdumper still has flaws, so you should be careful.

    For example it's modifying CNMT file for some reason when dumping. Dumps from nxdumper can't pass checks in NSCB for example.
     
    Bigkahuna28 likes this.
  16. zaku

    zaku GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 26, 2018
    Messages:
    141
    Country:
    Uganda
    I don't see much difference with sharpening on in docked mode.
     
  17. Huy98vn

    Huy98vn GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    202
    Country:
    Vietnam
    If you use docked clocks to run 720p in handheld mode, you should see that sharpening on high is a huge improvement (with handheld 540p default and lower it may look a bit too much but I still prefer it over the blurry image)
     
    Last edited: Oct 13, 2019
    Syynx likes this.
  18. Syynx

    Syynx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2018
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    The sharpening looks really nice, way better than Xenoblade's, which made the game look like a compressed jpeg xD
     
    Dodain47 likes this.
  19. Huy98vn

    Huy98vn GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    202
    Country:
    Vietnam
    only downside is sometime when you having bad performance the game will disable TAA and that make it look pretty close Xenoblade 2... (it won't happen in docked mode with reverseNX but lowest resolution docked is handheld default 540p that it's too laggy even on 460mhz)
     
    Last edited: Oct 13, 2019
  20. MYFW

    MYFW GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 1, 2014
    Messages:
    170
    Country:
    Thanks for the mod
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Settings, Enhanced, Witcher