1. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,282
    Country:
    Poland
    You can try this. Sharpness is set in two places: one is in main and one is a pointer.

    This is based on main:
    BID: 7D0794DC20FAF372
    Code:
    [Sharpness Off]
    04000000 0458B00C 00000000
    
    [Sharpness Low]
    04000000 0458B00C 00000001
    
    [Sharpness High]
    04000000 0458B00C 00000002
     
    Kirby567fan and Naked_Snake like this.
  2. dlorah020289

    dlorah020289 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Philippines
    can you teach me how i can do that i actually have no idea :-(
     
  3. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,282
    Country:
    Poland
    Make a text file named "7D0794DC20FAF372.txt", copy whole content of Code window and paste it to file, save it. Copy 7D0794DC20FAF372.txt to atmosphere/titles/*titleid* (the same you have used for this mod), create new folder next to romfs and name it "cheats". Paste 7D0794DC20FAF372.txt to cheats folder.
    Use Edizon to apply cheat.
     
  4. dlorah020289

    dlorah020289 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Philippines
    should i copy all of it or just choose one?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    i mean this
    [Sharpness Off]
    04000000 0458B00C 00000000

    [Sharpness Low]
    04000000 0458B00C 00000001

    [Sharpness High]
    04000000 0458B00C 00000002
     
  5. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,282
    Country:
    Poland
    All of it for first try to check, if it's working.
     
  6. Deobulakenyo

    Deobulakenyo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    277
    Country:
    Philippines
    ^This is very timely. I am about to start Blood and wine
     
  7. dlorah020289

    dlorah020289 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Philippines
    the cheat is working on other maps except toussaint thanks anyway i might try to experiment a bit
     
  8. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,282
    Country:
    Poland
    So I need to check pointer cheat. It will take more time, so just wait :P
     
    Deobulakenyo likes this.
  9. dlorah020289

    dlorah020289 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Philippines
    Thanks in advance i appreciate it. :)
     
  10. Deobulakenyo

    Deobulakenyo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    277
    Country:
    Philippines
    awww. sad
     
  11. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,731
    Country:
    Australia
    Did you get it working yet?
     
  12. Deobulakenyo

    Deobulakenyo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    277
    Country:
    Philippines
    No. waiting for an update from masagrator
     
    Naked_Snake likes this.
  13. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,731
    Country:
    Australia
    Mods aren’t working in Witcher 3 with AMS 10.0 at the moment for some reason
     
  14. JaviSS4

    JaviSS4 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Messages:
    4
    Country:
    Are you planning to update it for the latest switch fw/atmosphere?
     
  15. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,282
    Country:
    Poland
    0.10.0 is a Prerelease with some crucial changes and possible bugs. I recommend to read changelog. Wait for a shadow update or 0.10.1, because theoretically it should still work, so I don't have anything to update.
     
    Last edited: Dec 8, 2019
  16. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,731
    Country:
    Australia
    @SciresM updated it after I told him it wasn’t working they now work he updated AMS 10.0 on the release page
     
  17. Deobulakenyo

    Deobulakenyo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    277
    Country:
    Philippines
    I know this is not the cheat thread (i do not think there is any for witcher 3), but let me ask this question: why are the cheat codes not working in some parts of the game? It was working fine before but not no matter how i load the cheats, they simply would not work?
     
  18. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,731
    Country:
    Australia
    Because atmosphere changed the folder structure and Edizon is different
     
  19. Deobulakenyo

    Deobulakenyo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    277
    Country:
    Philippines
    No. I have not updated yet. My switch runs witcher 3 still on the same fw i used before (8.1.0). Cheats were working before. Now they are not.
     
  20. JaviSS4

    JaviSS4 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Messages:
    4
    Country:
    My switch freezes at the "Licensed by Nintendo, Nintendo Switch" logo screen after launching the game. This started happening after updating to the latest switch fw and atmosphere...
     
    Last edited: Dec 8, 2019
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Settings, Enhanced, Witcher