1. blagd

    blagd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 29, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Hey guys, for anyone who might encounter the same issue I did I have found a resolution! If you're confident that the Title ID matches and you're on the right CFW then Performing an archive bit restore (except Nintendo folders) in Hekate very well may do the trick. The options now appear for me as a result.

    I would presume that doing this on a mac was the source of my issue as it has caused similar issues with folders on an SD card before in the past and this was the necessary workaround in those scenarios too. Hope this helps someone!
     
  2. Bobbybumhead

    Bobbybumhead Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    17
    Country:
    United Kingdom
    No there wasn't a folder named sxos or titles for that matter. I created one myself, copied the files over and...it worked. Thanks for the mod - it looks great
     
  3. KyleXY27

    KyleXY27 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 14, 2019
    Messages:
    35
    Country:
    Philippines
    @masagrator Hey man. Good day. Any chance you can add the dynamic resolution options thingy? The values from -1 to 25? I use a set resolution, 1104 x 616, by editing the ips file per the other mod. But I was just wondering if we can add the dynamic resolution override in the enhanced settings mod.

    Maybe to toggle it off or select values from -1 to 25. Don't know if that is something that can be added on the xml file. I'm no coder sadly. Sorry.

    Anyway, if it's not possible it's still cool. Just wanted to have that option in case I travel. The set resolution I use would require that I always plug the charger while playing for a stable framerate and I don't really mind at all when I'm at home.
     
  4. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,121
    Country:
    Poland
    Until someone will figure out, how to load scripts, I won't add it, because string will be generated like ##option_value_dynamicres
     
    KyleXY27 likes this.
  5. KyleXY27

    KyleXY27 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 14, 2019
    Messages:
    35
    Country:
    Philippines
    Oh ok. Cool. Thank you for the information. :) Happy Halloween to you by the way.
     
  6. SuperHans111

    SuperHans111 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2019
    Messages:
    114
    Country:
    Australia
    Would it possible to change the textures to a better resolution?
     
  7. Calebyankee14

    Calebyankee14 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Do you have to have homebrew to install this mod?
     
  8. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,121
    Country:
    Poland
    If you read first post, you will know.
     
  9. NEOGEOKAI

    NEOGEOKAI Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 23, 2015
    Messages:
    30
    Country:
    Colombia
    1.jpg 2.jpg The Witcher 3 Wild Hunt [0100BFE00E9CA000] He tested the mod in Version 3.5, this version is the Latin American version.
     
    Last edited: Nov 13, 2019
    Kirby567fan likes this.
  10. Gabsbroni

    Gabsbroni Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 22, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    Brazil
    Anybody knows if something like this could be made in Mortal Kombat 11? This game really needs an enhanced mod like that.
    Thanks btw @masagrator you made The Witcher 3 far more enjoyable.
     
    Last edited: Nov 14, 2019
  11. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,121
    Country:
    Poland
    Nope, because configuration file in MK11 is encrypted.
     
    Last edited: Nov 14, 2019
    Gabsbroni likes this.
  12. NopeKun

    NopeKun Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    Philippines
    The sharpening dosen't seem to work on the blood & wine update.
     
  13. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,721
    Country:
    Australia
    Can you upload a picture?
     
  14. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,121
    Country:
    Poland
    There is nothing like "blood and wine update" :P
     
    NopeKun and Naked_Snake like this.
  15. NopeKun

    NopeKun Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    Philippines
    I mean the blood and wine dlc. btw here is the screenshot from handheld mode

    Sharpening on high and antialliasing on.jpg Sharpening on high and antialiasing on (2).jpg Sharpeness on low with anitaliasing.jpg Sharpness on low with antialisaing .jpg
     
    Last edited: Nov 22, 2019
    Dariusz and Naked_Snake like this.
  16. dlorah020289

    dlorah020289 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Philippines
    why this settings not working on blood and wine expansion?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    i started playing blood and wine expansion why this mod not working?
     
    NopeKun likes this.
  17. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,121
    Country:
    Poland
    They may be dynamically adjusted in Blood and Wine and that's why some settings may not work.
     
  18. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,721
    Country:
    Australia
    I’m guessing there is no way to change that until scripts are working
     
  19. dlorah020289

    dlorah020289 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Philippines
    can you fix it i literally stop playing because of that, my eyes hurt on blurry graphics. please is there a way to fix it TIA.
     
  20. masagrator

    OP masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,121
    Country:
    Poland
    I can't fix it as part of this mod.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    You can try to make cheat locking sharpness. Just go outside of Touissant and with Noexs try to find value, where 0 is disabled, 1 is low and 2 is high (I don't think it's float or double).
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Settings, Enhanced, Witcher