Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    Well that's strange, it was working fine on my card, I will download this one and see what's wrong with it in the night or morning.
    EDIT: Well I went and tested it, the firmware is working just fine for me, Not sure why, it might be just your card.
    Try backing up your card and reformatting it.
     
  2. IAmTheRad

    IAmTheRad GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    198
    Country:
    Canada
    R4i firmware doesn't work on the RAM required quadboot. It says
    "couldn't find file: /_system_/_sys_data/r4i.sys"
    The file is there.

    If your 'solution' is to format the card and try doing it again, then that's not a proper solution. The only thing on the card is the firmware right now, from a format.

    [Edit] Seems like on the r4i website they have added a 'fixed' version of 2.7
     
  3. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    I am not sure what is wrong with yours, well I am going to PM you my working copy in a little to run a little test on this
     
  4. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    There appeared to have been an error on some people's cards, I uploaded an updated Quad-Boot with the same firmware from my card which I can conform it works since it's the very same firmware from my card, if one does have anymore problems I will work on it ASAP.
    Also I updated the Cheat file in the temp Sakura FAQ.
     
  5. Nanoflot

    Nanoflot Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    East Timor
    the r4i system woun`t work

    it says:

    Couldn`t finde file: /_system_/_sys_data/R4i.sys


    but the data is in the folder
     
  6. rockstar99

    Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,372
    Country:
    Canada
    So you added the second upload of the touchpod firmware to it?The one that they updated secretly
     
  7. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    Well it appears the error with the R4i is back again >.< it works on my card, but then when I upload it, people get the same error. Strange.
    I did indeed add the secret updates to the Quad-Boots and Sakura update

    EDIT: For people getting the R4i Problem, I am sorry. So I am going to upload the straight from my card firmware, which I know works since I am using it right now.
     
  8. rockstar99

    Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,372
    Country:
    Canada
    Okay thanks, I will test R4i RTS too
     
  9. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    Alright, Well I am updating them now, so not a wise idea to test them until they are fully updated. They will be done updating in like a minute, I will post when they are done
    EDIT: Made a mistake well updating (still early for me) I updated the wrong one, so just wait a few minutes for me to fix that.
     
  10. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    Sorry for the delays, shiny things were distracting me again. Both the Quad-Boots have been updated and should be working fine
     
  11. leonie222

    leonie222 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    Gambia, The
    hello, does any fw in this huge package run pkmn ss without freezes?

    i dont have internet at home right now and use a little shiny device with an crazy internet connection to look stuff up,
    so please dont kill me for this question.
    im not up to date right now, sry

    i think i read something about r4i works wit pkmn (which i think is included in this package or isnt it?) but everytime i want to open the faq you wrote this crazy mobile thing fucks everything up and i cant read shit.
    please help
     
  12. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    The Sakura, Touchpod, and R4i Have been reported to work with little freezing. That's all I know, I haven't tested it out yet since I lost my game SD cards
     
  13. leonie222

    leonie222 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    Gambia, The
    as soon as i find a way to transfer data to my microsd ill test it
    thank you!
     
  14. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    Alright ^-^ And your welcome!
     
  15. dsrules

    dsrules GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    6,564
    Country:
    as of now..none of the M3 firmwares runs the pokemon games perfectly, and it's a known problem, hopefully it could be 100% fixed on the next firmware
     
  16. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    Good news [​IMG] One the Quad-Boots are reported to work outside my microsd card (thank you Rockstar ^///^) and I found my game testing MicroSD card, so now I can test games out again [​IMG]
     
  17. justinefremlouw

    justinefremlouw GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    254
    Country:
    United States
    Does the tri-boot include M3 Sakura v1.47X and TouchPod v4.8X ? Also, is Kaura pretty stable now? It's just a bootscreen, right? I've never actually used it...
     
  18. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    Well the files I provide are the Quad-Boots, so they include M3 Sakura v1.47X and TouchPod v4.8X as well Kaura, but you can just move the R4 firmware over from those to the normal Sakura, which is provided in the second post and use it as the old Tri-Boot, still back on topic to myself. All the files up on the main page are using the most up to date firmwares and were tested by me and work. Kaura is still not the best out there, it works, but it's advices to back up your card first. It's a Boot loader and a firmware, so you can boot into Sakura or Touchpod (or in some cases a different firmware), but it also can boot games as well.
     
  19. cspanick

    cspanick Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Can u update it with the new r4i fw?
     
  20. Lilith Valentine

    OP Lilith Valentine GBATemp's Official Snake™ CEO of Snakes
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,979
    Country:
    Antarctica
    It already was updated with it
     
Thread Status:
Not open for further replies.