1. LapCheong

    LapCheong GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    192
    Country:
    Australia
    Everything updates using latest ams. Docked mode only worked in homescreen not in game but handheld works in game and homescreen
     
    NikkoKozukata likes this.
  2. ELY_M

    ELY_M Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    finally someone have overlays working in sxos congrats!!!!!!




    @WerWolv
    Are you planning to make EdiZon overlay open source?
     
    Last edited by ELY_M, May 22, 2020
  3. Jayro

    Jayro MediCat USB and Mini Windows 10 Developer
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    7,608
    Country:
    United States
    All these Switch mods, and nobody can seem to figure out how to set the screenshot's Jpeg quality to 100%...... (Taking 1080p screenshots at 100% quality while docked would be sweet too, but not holding out.)
     
  4. JonJaded

    JonJaded GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 22, 2016
    Messages:
    422
    Country:
    United States
    Already been done, it's called bitmat printer. Not sure about the 1080p part.
     
    TheCasualties likes this.
  5. Jayro

    Jayro MediCat USB and Mini Windows 10 Developer
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    7,608
    Country:
    United States
    Sounds like a Homebrew app, I'm talking about in the CFW itself, when you put the screenshot button.
     
  6. hippy dave

    hippy dave BBMB
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    5,748
    Country:
    United Kingdom
    Bitmap printer takes a .bmp screenshot when you press the screenshot button. It's actually lossless quality, which jpeg probably wouldn't be even at max settings (1.5 seconds on google suggests that the jpeg format has an optional lossless mode but it's not widely supported).
     
    Last edited by hippy dave, May 22, 2020
    TheCasualties likes this.
  7. Jayro

    Jayro MediCat USB and Mini Windows 10 Developer
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    7,608
    Country:
    United States
    .PNG is the preferred format, honestly.
     
  8. hippy dave

    hippy dave BBMB
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    5,748
    Country:
    United Kingdom
    Not gonna be happy, are you? Saving as png would take extra time & memory, when you could just convert the end result yourself.
     
    Tyvar1, CymraegAce, Jayro and 2 others like this.
  9. Jayro

    Jayro MediCat USB and Mini Windows 10 Developer
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    7,608
    Country:
    United States
    That's very true. But Nintendo could have easily not gimped the screenshots to 70% quality jpeg.
     
  10. Fgamer

    Fgamer Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    72
    Country:
    It's a good design descision for mobile hardware with limited internal memory, uncompressed screenshots are 10-20 times as big as a compressed jpeg, that adds up very quickly.
     
    Rahkeesh likes this.
  11. NikkoKozukata

    NikkoKozukata GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 6, 2016
    Messages:
    112
    Country:
    United States
    I have an issue with Tesla Menu Overlay after updating to 10.0.2 it doesn't work when docked anymore only in homescreen and handheld mode!
     
  12. 1basti1

    1basti1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    106
    Country:
    Germany
    Try, Settings - TV settings - Adjust screen size to 100%
     
  13. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Thanks that bothered me, this fixed it
     
  14. NikkoKozukata

    NikkoKozukata GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 6, 2016
    Messages:
    112
    Country:
    United States
    works for me too
     
  15. Bobyg55

    Bobyg55 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 17, 2019
    Messages:
    29
    Country:
    Indonesia
    First of all,

    Thank you so much for this amazing homebrew you created, it really helps me to enchance my gaming experiences.
    I'm using new firmwares 10.0.2 and experiencing error with a game with long codes and i suddenly have to restart my console.I also notice if one particular codes is more than 100 lines edizon can't read and execute all the code properly.

    I hope u can fix this issues in the next update and once again thank you for sharing this homebrew, really appreciate it.
     
  16. caUnknown

    caUnknown Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    When I push A button to turn cheats on, in overlay menu, few other cheats turn on by themselves. I read somewhere that hbg shop is causing this. I don't have hbg shop but i have a hbg.nro in root of SD, which is infact Tinfoil when opened in switch. When i remove hbg.nro from root of sd, atmosphere stops working. So for me to play this game I need hbg.nro on root of SD. Is there any solution to this problem? I'm on ofw 9.2 and atm latest.
     
  17. AndresNL

    AndresNL Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 6, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    Argentina
    First of all...thanks for the hard work...and I have simple question...it is posible to make nro shortcuts to launch HB apps from the overlay menu? I know it will close the allready running app...but it would be great....

    thanks
     
  18. hippy dave

    hippy dave BBMB
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    5,748
    Country:
    United Kingdom
    What weird fucked up fork of atmosphere are you using?

    Edit: wait, was it actually hbl that you found and deleted? That's nothing to do with hbg, it's the homebrew loader and you want to keep it there.
     
    Last edited by hippy dave, May 28, 2020 at 8:41 AM
  19. caUnknown

    caUnknown Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    the file i deleted and later had to add is "hbmenu.nro"

    i have tinfoil too, is that the one causing trouble with buttons in tesla overlay edizon menu? i can delete that tinfoil the way i can delete game ... but this is the only way i can add games to my switch.
     
  20. hippy dave

    hippy dave BBMB
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    5,748
    Country:
    United Kingdom
    Yeah you wanna keep hbmenu.nro. Maybe make sure you have the real one that comes with the latest official atmosphere release.

    I don't know if that's one of the latest problems that that toxic hostile app is causing, but there are plenty of other ways to get games onto your Switch.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Nintendo, Overlay, Switch