1. sabin1981

    sabin1981 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    26
    Country:
    Norway
    Uh, I don't know what to tell you except... EdiZon works flawlessly for me; FW10.0.3/ReiNX 3.0/SysNAND (Switch is banned, didn't feel the need to lose 32GB on emuMMC) and I have absolutely no problems with EdiZon, using premade cheats using Cheats Updater.. or using memory scan :)

    ~edit~

    https://images2.imgbox.com/67/6f/w9qojLjV_o.jpg
    https://images2.imgbox.com/43/02/9B5GisZr_o.jpg
    https://images2.imgbox.com/64/e1/uvKjRrlQ_o.jpg
    https://images2.imgbox.com/f1/b5/McN7DAi5_o.jpg

    ~edit~

    Aha! It seems like ReiNX has had DMNT:CHT since v2.3 :)

    https://reinx.guide/

    ~edit again...~

    Yatta! It seems like there is a ReiNX fork of ovl_sysmodules and that works perfectly. It would still be great to get an officially compatible update, but anything that works is great news ^_^

    https://gbatemp.net/threads/official-reinx-thread.512203/page-145#post-9051400
     
    Last edited by sabin1981, Jun 3, 2020
  2. Firewarrior

    Firewarrior Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    22
    Country:
    The button combo works on restart but doesn't work after until you restart.

    I got everything from sdsetup.com
     
  3. WerWolv

    OP WerWolv EdiZon and Tesla Developer
    Developer

    Joined:
    Mar 30, 2018
    Messages:
    249
    Country:
    Switzerland
    @sabin1981 The same as with SXOS, I don't and will never officially support ReiNX for several reasons.
    - ReiNX was and still is Atmosphere with a custom bootloader, there is zero reason to use it.
    - Rei and his community are shitheads to me and a bunch of my friends.
    - I don't support or condone their bullshit

    If people want Tesla, use Atmosphere. I will not change my mind on this.
     
    f0li0, mikifantastik98, Muxi and 6 others like this.
  4. sabin1981

    sabin1981 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    26
    Country:
    Norway
    I honestly didn't know about the issues with ReiNX, I knew your stance (and support it) on SXOS, but didn't know about Rei. I only asked because you didn't say anything before except "ReiNX is outdated", just that it isn't outdated any longer. That's okay, I have/had no intention of trying to change your mind on anything.

    As for zero reason to use it, I disagree, but that's a personal preference based on laziness and being tired of dealing with "scene" drama all the time. Rei works for my usage and that's all I need, but I fully understand and respect your stance :)
     
  5. RussianPanda

    RussianPanda Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    When I download the zip files from github for Tesla and extract them all that shows is an empty folder titled switch. What am I doing wrong. Both for the Edison Overlay and Ovlmenu zip. Please help.
     
  6. 1basti1

    1basti1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    149
    Country:
    Germany
    That's because the folder is hidden, you have to configure windows to show hidden files/folders.
     
  7. RussianPanda

    RussianPanda Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I didn’t see that written anywhere. Thank you so much. I only have Mac accessible. Would you be willing to upload your working Tesla setup for me.
     
  8. 1basti1

    1basti1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    149
    Country:
    Germany
    Mac has the option too for sure.
    My folder is also hidden. In the switch folder is an .overlay folder.

    edit: from Google

    See hidden files on Mac via Finder
    In Finder, open up your Macintosh HD folder. Press Command+Shift+Dot. Your hidden files will become visible. Repeat step 2 to hide them again!
     
    Last edited by 1basti1, Jun 8, 2020
  9. RussianPanda

    RussianPanda Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    so I don’t need to see it for it to work necessarily. I just put the ovl in the switch folder that is created copy it all to the sd card and it is all good?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Leave it to google to save the day
     
  10. 1basti1

    1basti1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    149
    Country:
    Germany
    How should I know how it works on a Mac?

    Whatever just drag and drop the switch folder should work...
     
  11. sadfaps

    sadfaps Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 11, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    Really appreciate the switch modding scene, currently have an issue and can't seen to find an answer.

    Currently on 10.0.4 | AMS 0.1.1|E with v15,5 Kosmos. I updated a pirated version of ACNH via local play to trade items to my gf and now tesla isn't working for me, any ideas?
     
  12. masagrator

    masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    3,075
    Country:
    Poland
    Stop using Kosmos. It's dead.
     
  13. kiairii

    kiairii Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 11, 2017
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    null
     
    Last edited by kiairii, Jun 11, 2020
  14. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,255
    Country:
    Congo, Republic of the
    last version work well on switch
     
  15. enderer

    enderer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 19, 2015
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    any chance you could make a 'tablet-only' sequence to launch the overlay?
    my R joycon's thumb stick button is broken and i keep losing my other R joycon and i can't open the menu.
    maybe like a five-finger touch (or whatever the max is) or like vol + and - at the same time?
     
  16. awdrifter

    awdrifter Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 30, 2018
    Messages:
    30
    Country:
    Antarctica
    Does this work for SX OS 2.9.5? I don't want to break something if SX OS is blocked. Thanks.
     
  17. jnl1

    jnl1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2020
    Messages:
    60
    Country:
    Germany
    Yes, works flawlessly on 2.9.5. beta
     
    awdrifter likes this.
  18. unsteadycarrot

    unsteadycarrot GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    How did you get it to work? i placed the ovlloader in the sxos titles folder and put the ovlmenu in the switch directory but when i restarted my switch it got stuck on the Nintendo switch logo.

    anything to do with my custom theme? or did i miss a step. im on sx os 3.0.0 and firmware 10.0.4

    I do have atmosphere too but i was planning to use this overlay menu to hot swap between firmware's for the better retroarch compatibility
     
  19. aarstar

    aarstar Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    doesn't work on 3.0.0
     
  20. RolleR85

    RolleR85 Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 27, 2017
    Messages:
    40
    Country:
    Spain
    It doesn’t work with sxos 3.0.0, it freeze in switch logo at the start. With sxos 2.9.5 works perfect
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Nintendo, Overlay, Switch