1. Dragoon709

    OP Dragoon709 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    194
    Country:
    Canada
    I just ordered my Acekard 2i from 0shippingzone. Anyone deal with them before and if so how long did the shipping take? being new to the Acekard is there anything that will need to be done before I am able to boot it up when I do get it? I'll be using it on a DSL by the way.
     
  2. macgeek417

    macgeek417 妁眼のシャナ
    Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    563
    Country:
    United States
    Yes, you will need to download AKAIO 1.6RC2 and extract it to the root of your MicroSD card.
     
  3. CyKoDeLiC

    CyKoDeLiC GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    142
    Country:
    Gambia, The
    ordered mine on 0shippingzone

    took 2 weeks delivery time too germany from hong kong, but thats standart
     
  4. Dragoon709

    OP Dragoon709 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    194
    Country:
    Canada
    That much I know that's a given. I'm not that new to a flashcart. What about the 1.4 update? Does that need to be done where I am using it on a DSL or not? Or will it hurt if I do it anyway?
     
  5. grimtooth

    grimtooth GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    102
    Country:
    dont update your card if you're using it on a DSL.
     
  6. tk_saturn

    tk_saturn GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    Have a read http://gbatemp.net/index.php?showtopic=218...t=0&start=0

    If it were me i'd update it to 1.4 even if it's only going to be used on a DSL. After updating there will be no difference when using it on a DSL, but you will be able to use it on a DSi in future.

    As 0ShippingZone normally update their carts to 1.4 before shipping, the discussion is irrevelent.
     
  7. ZeWarrior

    ZeWarrior TheWarrior
    Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    It doesn't need to be done if your using a DS Lite, but you probably should do it in case you ever want to use it in a DSi (for whatever reason), and no it won't do any harm.
     
  8. Dragoon709

    OP Dragoon709 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    194
    Country:
    Canada
    Is there a way to tell if it's on 1.4 already?
     
  9. tk_saturn

    tk_saturn GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    If you're using a DS Lite, No.

    If you're using a DSi, the Danny Phantom icon will replace the Acekard Icon in the DSi menu.
     
  10. Dragoon709

    OP Dragoon709 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    194
    Country:
    Canada
    Okay
     
  11. pjmorie

    pjmorie GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    141
    Country:
    Any of the Acekard 2i that I've got from 0shippingzone have all been already updated to work with DSi V1.4 as said by tk_saturn
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Switching, Sides,