Super mario galaxy, help.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by muckmynuts, Dec 20, 2007.

Dec 20, 2007

Super mario galaxy, help. by muckmynuts at 5:48 PM (711 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. muckmynuts
    OP

    Newcomer muckmynuts Newbie

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I have a d2ckey and super mario galaxy isn't working for me, when I was told it was the first chip that was able to run the game.. anyone have any idea why it won't work? I've tried burning on more expensive dvd's on 2x, and on 1x, after it didn't work at my normal speeds/disks. I get the error #001 unauthorized device detected.. I was told I should only get this with a wiikey. Anyone have any idea why it's not working?

    thanks
     
  2. sekhu

    Member sekhu moo?

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    1,156
    Country:
    United Kingdom
    poor installation? bad media? What makes you sure you have a D2CKey? Are your other burnt games working fine? What about originals?
     
  3. muckmynuts
    OP

    Newcomer muckmynuts Newbie

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    United States

    All of those sites where you type your serial number say it's d2c.. and the mod guy told me I needed a d2ckey when I went there.

    All other burnt games work perfectly, as do originals. I've never gotten this error on anything but SMG.
     
  4. noONE

    Member noONE ~~~~~~~~~~~~

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Location:
    Linköping/Norrköping, Sweden.
    Country:
    Sweden
    Well, that sounds weird, tried burning on higher speed? like 4x or 6x? or even higher? Not sure if it would help.. but i can't see what's the problem else..
     
  5. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    Perhaps it isn't a D2C chip then. The site checking your serial is just saying what it thinks the chip is.
    If you have a different chip, it will need a software update to be able to run SMG.
     

Share This Page