1. TheGreaKhali

    TheGreaKhali Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2018
    Messages:
    71
    Country:
    United Kingdom
    I have the same issue haven't touch my switch in ages.

    Updated Switch using normal system update on system. Updated SX Pro to latest firmware. Booted custom firmware. Now every single game I haven corrupted game message.
     
  2. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    3,628
    Country:
    United States
    What Hekate_ctcaer are you on?
    I was on 4.10.1, then I Updated to 5.0.0 Nyx 0.8.0, and it said NSMBUD was Corrupt. After I deleted it, and Installed it again, it still was corrupt.
    Then I went back to 4.10.1, and Installed it again. Works perfectly fine now. Like nothing happened.
     
    KiiWii likes this.
  3. Dragoon709

    Dragoon709 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    194
    Country:
    Canada
    I'm having a corrupt game issue with anything I install using goldleaf. The limited access I had to the hbgshop allowed me to install a few games and they all work fine. As soon as I try to install something through USB using goldleaf and quark I get corrupted data. I also no longer can see the games/dlc/updates list in the hbgshop anymore and I don't understand why that happens. On switch firmware 9.0.0 using atmosphere 0.9.4 and latest sigpatches.
     
    Last edited by Dragoon709, Sep 23, 2019
  4. KiiWii

    KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    10,778
    Country:
    United Kingdom
    Any solution to this?

    I have had the same 4 games install > corrupt > need sig patches overwritten (even same version) > reinstall game > works for a few days.

    it seems to be something to do with checking for sigs, it’s very periodical, and it’s only the same four games for me (goose game, yooka, Turok 1, crash racing) idk why though.

    my console is in flight mode 9.0.0 latest atmosphere with latest sig patches, using quark and goldleaf 0.7.3 (iirc) and yet all other games work absolutely fine.
     
  5. Juliuz

    Juliuz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Philippines
    I have the sure solution to ghis problem when your using kosmos.... The sigpatch you need to install is the atmosphere sigpatch fuse primary... Sont use the kosmos sigpatch
     
  6. dorisnov

    dorisnov Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2016
    Messages:
    65
    Country:
    Spain
    I'm having this corrupted data error with certain games, not all. I can install new and they work too. Just some games, even after reinstalling, not working at all.
     
  7. Crashdummyy

    Crashdummyy Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 5, 2017
    Messages:
    71
    Country:
    Australia
    Im facing the same problem, did you get it fixed ?? Occured after updating from 8.1 to 9.1
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Suddenly, corrupt, games