Starfox on GBAMP

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Veho, Aug 29, 2006.

Aug 29, 2006

Starfox on GBAMP by Veho at 5:51 PM (891 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Veho
    OP

    Global Moderator Veho The man who cried "Ni".

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    8,447
    Location:
    Zagreb
    Country:
    Croatia
    Well, the title sort of sums it up.
    Could someone please try to run the ROM on the GBAMP, and see if it works, and with what settings (Turbo load, save patch).
    Many thanks in advance. [​IMG]

    EDIT: Does it work with the cracked version of Maximum Overload that lets you run NDS ROMs from a GBAMP CF.
     
  2. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    does the gbamp even run commercial ds games?
     
  3. pas

    pas Newbie

    Nobody got it working with the Maximum Overload Hack, so I think it does NOT work...

    Aswell as FF3...
     
  4. dreary79

    Member dreary79 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2005
    Messages:
    176
    Location:
    Idaho USA
    Country:
    United States
  5. helpme

    Member helpme GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Messages:
    478
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    the compatibility list is pointless ive found a lot of games they could not get to work do work for me & some they could get to work dont
    your better of just trying all settings yourself
     
  6. Veho
    OP

    Global Moderator Veho The man who cried "Ni".

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    8,447
    Location:
    Zagreb
    Country:
    Croatia
    Thanks for all the info, guys [​IMG]
     

Share This Page