Simple Question. Acekard 2i and 3DS

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by mullenlegend, Feb 23, 2012.

Feb 23, 2012
  1. mullenlegend
    OP

    Newcomer mullenlegend Advanced Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    SOLVED! THANKS!


    I just got my Acekard 2i in the mail. Website description said it would be working out of the box. Of course they were wrong, I put in my Micro SD in it with games and the cartridge isn't showing up. I believe I have to update the cart with firmware or atleast put some kind of firmware on it. I only have access to a 3DS so I hope I don't need any other DS to get it working. Any help would be greatly apprecitated!
     
  2. badnat

    Member badnat GBAtemp Regular

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    If it's not working you probably need another DS to update it... BUT, now that I think of it, there's probably somethign else wrong if the card isn't showing up at all... in the past when I've needed an update it still showed up in the menu... just couldn't boot the thing.
     
  3. mullenlegend
    OP

    Newcomer mullenlegend Advanced Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Thanks for the quick response. I found out the problem. Since I lost my micro sd reader for my computer, I had to put the sd into my phone which added other files. I had to delete the files then download the latest software and add that to the root. Now it runs. Thanks again!
     
  4. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    *problem sorted
     

Share This Page