1. pas7680

    pas7680 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    45
    Country:
    That's what happens when they get $40,000 a month in donations.
     
  2. shideravan

    shideravan GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 8, 2013
    Messages:
    313
    Country:
    Brazil
     
    williansti and ninodeuruguay like this.
  3. StripTheSoul

    StripTheSoul GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    400
    Country:
    Gambia, The
    Do you have AMD perchance? I've got nvidia and the same issues with the water. Even with shader 'fix'.
     
  4. JOHN30011887

    JOHN30011887 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2016
    Messages:
    98
    Country:
    I have all files and yes there in proper format, they just dont work properly and framerate tanks in 4k (used to work fine at 4k), if they do work for you then must be emulator issue then with some hardware
     
  5. Vin Bertinelli

    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2013
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Can a dev or anyone who knows tell me if they're planning on releasing some debug tools for game modding? e.g. disassembler, pc breakpoints, mem breakpoints, symbol map support. I'm really itching to "fix" smash 4.
     
  6. StripTheSoul

    StripTheSoul GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    400
    Country:
    Gambia, The
    So no more level crashes in Yoshi's Woolly World anymore in 1.7.5, eh? How is the rest of the game then. The long loading times don't bug me. The lighting seems a bit bugged, though. Worst I've seen, though was the first boss (Big Montgomery) not having a real floor and stuff. Any more glitches like that?
     
  7. McDood

    McDood Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    Netherlands
    I'm currently putting together a new computer and I was thinking about going the Ryzen way (ryzen 5 1600). How is the performance nowadays on these new AMD cpu's?
     
  8. Xalphenos

    Xalphenos GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    237
    Country:
    United States
    Devs don't come around here often. I asked about this on the official discord and Exzap told me a debugger with breakpoints is planed but low priority. So one day. I would love to tweak the durability system in BotW. I like the system I just think it goes a bit too far.

    There is a user on here with a ryzen system. You can search back and try to find him or some of his posts. But it seems like about not overclocked Haswell level of performance as far as cemu is concerned.
     
    Last edited by Xalphenos, Apr 26, 2017
    Vin Bertinelli likes this.
  9. Apel

    Apel Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 22, 2016
    Messages:
    53
    Country:
    Gambia, The
    I've got an R7 1700 @ 3,7
     
    Molhel and AceofZeroz like this.
  10. Psi-hate

    Psi-hate GBATemp's Official Psi-Hater
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    1,743
    Country:
    United States
    Forgive me, but is it possible for cemu to dump textures? I'd like to dump BOTW's textures (or at least find somewhere online that has them dumped) but I'm not sure if I should go through the trouble of downloading BOTW and Cemu to try.
     
  11. YamGamming

    YamGamming Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 24, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    Mexico
    best looking zelda botw config here :D <3
     
  12. legend80

    legend80 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 1, 2016
    Messages:
    186
    Country:
    United States
    Nvidia (970)

    And to be clear, I'm just using the 1080p one (not the 4k).

    Zero issue on 1080p on 1.7.5 with perf. By format, I mean I had to open each one on the site and manually copy/paste it to a txt file. Doing anything else would just give me a blob of text (which caused issues)

    Here's what I see:
    http://imgur.com/a/TsQvm
     
  13. StripTheSoul

    StripTheSoul GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    400
    Country:
    Gambia, The
    Did you only look at the title screen? Because I don't have issues there. Best to see in the second level, walking a bit to the right.
     
    JOHN30011887 likes this.
  14. Domino101

    Domino101 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    211
    Country:
    anyone else getting this ???
     

    Attached Files:

    Last edited by Domino101, Apr 27, 2017
  15. JOHN30011887

    JOHN30011887 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2016
    Messages:
    98
    Country:
    Mine looks the same but without.txt as thats not needed and i did same with copy text to a clean txt file, main menu water looks fine, but level 2 water looks like the image i posted

    also you have mistake on 44827208f158a95c_000000000007924b_ps_source.txt

    yours says .txt twice

    i think i know why yours works, i renamed rules to rules.txt like yours and that disables the graphic pack, so your only running it native 720p, thats prob why your water looks fine cause your not running it right, same with all the files, you dont need the .txt on the end of them all
     
    Last edited by JOHN30011887, Apr 27, 2017
  16. Xalphenos

    Xalphenos GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    237
    Country:
    United States
    Normally I would leave something like this alone but we don't need to perpetuate misinformation. Yeah Legend80 should probably fix that one shader edit that he has. The difference in your folders is that you have "hide extensions for known file types" enabled in windows. So you don't see the .txt on all of your files. They are there though. So when you renamed your "rules" you actually renamed it rules.txt.txt with the second ".txt" hidden by windows. All of my files have ".txt" on the end of it as well just like legend80's. Unless of course I turn of viewing file extensions. I don't have the one .txt.txt that you pointed out though.

    That said Are you guys that are having problems absolutely sure you have the graphics packs right?
    [​IMG]
    i5 2500k 4.5ghz
    GTX 1070
     
  17. SanchezCraft

    SanchezCraft GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2016
    Messages:
    112
    Country:
    Mexico
    i have them, like you but in 4k the water is glitched.
     
  18. Xalphenos

    Xalphenos GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    237
    Country:
    United States
    @SanchezCraft I'm not sure what to tell you then. Clearly you can see in my picture i'm using 4k and the water is not glitched. Have you deleted the precompiled shader for the game since updating to the graphics pack that has it fixed?
     
  19. SanchezCraft

    SanchezCraft GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2016
    Messages:
    112
    Country:
    Mexico
    Ill try it your way, and let you know.
     
  20. StripTheSoul

    StripTheSoul GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    400
    Country:
    Gambia, The
    Are you sure the graphics pack is actually working, though? Might just be the image compression or whatever, but it doesn't look like 4k at all to me.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [RELEASE], emulator,