1. shchmue

    shchmue Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2013
    Messages:
    733
    Country:
    United States
    yeah, that's intentional. the only way without re-injecting the payload would be to chainload hekate again through the payloads menu
     
  2. 210modz

    210modz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 11, 2017
    Messages:
    338
    Country:
    United States
    Is chainloading SX OS not working with 5.0.2?
     
  3. Huy98vn

    Huy98vn GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    202
    Country:
    Vietnam
    How can I backup and restore an Emunand partition? And can I create emunand from my nand backup (I don't see any option to do so)
     
  4. Starfire213

    Starfire213 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 29, 2019
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    would it ever be possible to hide/get rid of the cfw sysnand button I am worried I would accidentally press it
     
  5. ZachyCatGames

    ZachyCatGames GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2018
    Messages:
    2,401
    Country:
    United States
    Delete the entry from hekate_ipl.ini
     
  6. Starfire213

    Starfire213 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 29, 2019
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    So i go from line 19 to 27 in notepad++ and delete it?
     
  7. pcwizard7

    pcwizard7 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    741
    Country:
    Australia
    add this too the hekate to list

     
  8. 210modz

    210modz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 11, 2017
    Messages:
    338
    Country:
    United States
    Already there. I just get a black screen after pushing the payload.
     
  9. pcwizard7

    pcwizard7 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    741
    Country:
    Australia
    make sure you have it in the right spot and filename is correct in the config. plus sometimes I get kosmos bootsplash then back to the menu or it can even power off in which u just try again
     
  10. ken28

    ken28 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Messages:
    1,136
    Country:
    Germany
    I want to migrate the sx emunand to atmosphere and used hekstes migrate feature but every time I launch the emunand it results in a black screen. Can anyone help?
     
  11. axiomjunglist

    axiomjunglist Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 7, 2019
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    I had to remove the line "kip1patch=nosigchk" out of hekate_ipl.ini wherever it appeared otherwise I got a black screen error with "Failed to apply nosigchk" in bright red, but after removing this line I can boot normally.

    Is this line even needed for anything anymore? I copied it at some point to my ini file and it's never caused any trouble until now. Using latest Hekate release with Atmo 0.10.1
     
  12. pcwizard7

    pcwizard7 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    741
    Country:
    Australia
    +1 same here
     
  13. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    8,945
    Country:
    United States
    I am able to launch latest fusee-primary.bin for atmosphere the latest version as well. I want to use hekate for lakka and I use hekate_ctcaer_5.1.1.bin and nothing is on my Nintendo Switch.. Just black. I go back to fusee-primary.bin and it boots atmosphere just fine.

    Older Hekate works fine. Why ? Am I doing something wrong?
     
  14. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    8,945
    Country:
    United States
    Anybody ????
     
  15. hippy dave

    hippy dave BBMB
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    5,629
    Country:
    United Kingdom
    There was a warning with the new hekate version that you need to replace its files in the bootloader folder on your SD card with the new versions.
     
  16. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    8,945
    Country:
    United States
    Never mind. I figure it out and everything is good. Thanks, thought.
     
    hippy dave likes this.
  17. goldbow

    goldbow Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 4, 2015
    Messages:
    2
    Country:
    I have the same error like you, can you tell me what to do to fix it, thank you.
     
  18. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    8,945
    Country:
    United States
    I deleted Hekate folder and everything came with hekate and drag and drop a brand new folder with everything that Hekate came with. And get brand new Hekate payload as well and it works. Weird.
     
  19. UnrelentingDonut

    Newcomer

    Joined:
    Jan 10, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States

    I wanted the background too, so I found the stock image that was used and edited it so the colors are similar.

    Here's a preview:
    [​IMG]
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 10, 2020
  20. fenomeno0chris

    fenomeno0chris GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    143
    Country:
    Germany
    Hey guys, can someone please tell me where I have to put the fusee-primary.bin file of atmosphere on my SD card?
    Right now I have placed it to SD:/bootloader/payloads and I am able to start it, but I have to navigate to Payloads in order to launch it instead of the Launch button.
     
    Last edited: Jan 10, 2020
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Payload], Hekate, CTCaer