1. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain

    i don't understand this ( Copy fwTool.nds from the nds folder in the Flipnote Lenny .zip file to the root of your SD card ) i don't have any fw tool.nds
     
    alexander1970 likes this.
  2. alexander1970

    alexander1970 Austrian Guy - allowed make grammatical Errors
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    5,965
    Country:
    Austria
  3. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
  4. alexander1970

    alexander1970 Austrian Guy - allowed make grammatical Errors
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    5,965
    Country:
    Austria
    A "strange" Screen like this ? :)

    P1060726.JPG
     
  5. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    yes but i'm still getting the withe screen
     
  6. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    Are you booting TWLMenu++ in that screen above?
    If so, after launching a game, wait a few minutes.
     
  7. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    how do i boot twilght menu?
     
  8. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    Look for "TWLMenu" or "TWiLight Menu++".
     
  9. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    where?
     
  10. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    Scroll down.
     
  11. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    i'm on that menu

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    don't see anything?
     
  12. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    Try reformatting the SD card using SDFormatter (if you're on Windows).
     
    alexander1970 likes this.
  13. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    ok and then i openm this again? and look for twilight menu in here?
     
  14. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    Yes.
    Backup the SD card contents before formatting though.
     
  15. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    ok

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    the screen is still the same and i just see whats in that image
     
  16. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    Can you get a screenshot?
     
  17. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    can i send it to you by mail?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    well i post it it's this https://ibb.co/WKz3GTm
     
  18. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    Did you scroll past Ugomemo?
     
  19. EdugamerPro9

    EdugamerPro9 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Spain
    yes and i can go any further down
     
  20. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,861
    Country:
    United States
    While going further down, do you see "TWLMENU"?
    If not, get "boot.nds" from TWiLight Menu++'s .7z file, in "DSi&3DS - SD card users", and put the .nds on the SD root.
     
    alexander1970 likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - loading, Screen, White