R4 Save Data dont Work

Discussion in 'R4 DS' started by Canoso777, Dec 29, 2009.

Dec 29, 2009

R4 Save Data dont Work by Canoso777 at 5:48 AM (492 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Canoso777
    OP

    Newcomer Canoso777 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Honduras
  2. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Use - The - SEARCH - Button!!!

    Seriously.

    Also, if you genuinely cannot find things with the search button at least add more detail to your questions;

    1. Is it a genuine R4 or a clone?
    2. Is this a new problem or have you never been able to save?
    3. Do you have enough space on your card for saves?
    4. Have you tried another microSD?
     
  3. Canoso777
    OP

    Newcomer Canoso777 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Honduras
    Its an "R4DSi" (Clone I Think)
    I Always got this problem.
    I have a 8 GB SD, a lot of space
    No, I havent Tried with another SD.... ....
     
  4. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    It is a clone...
    Do you have the latest firmware for it - check the website?
    8gb SD might be your problem, some cards struggle over a certain size (poorly implemented clones)
    You really need to try another microSD card, get a 2gb one for less than a fiver. The R4 might be a dud.
     

Share This Page