Question about DSbuff or arm7

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by NakedAngel, May 22, 2009.

May 22, 2009
  1. NakedAngel
    OP

    Newcomer NakedAngel Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    Just wondering, is there any solution to the no wifi after patch?
    I've searched everywhere and can't find any.

    So if you're using a R4 or M3 you won't be able to play wifi once you patch the rom?

    Thanks for helping
     
  2. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    You can't go on Wifi if you patch the game with Arm9. Im not sure about Arm7.
     
  3. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    if you path arm 9, you cant go on wifi. arm7 you can.
     
  4. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,074
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Some report that if you use the ARM7 binary from Bomberman 2 wifi functions remain intact.

    However, if your R4 is genuine try YSMenu instead - you won't need to ARM7 patch in the first place.
     
  5. NakedAngel
    OP

    Newcomer NakedAngel Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    Ah right thanks

    YSMenu heard a lot about it, just too lazy to go over it xD.
    Guess now i'll have to.

    I'm just hoping my R4 is real then now, bought it roughly 2 years ago. Hope the fake R4s are not out back then.
     
  6. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    with ysmenu installed, just use the ar code.
     

Share This Page