problems with akaio -_-

Discussion in 'Acekard' started by coolness, Dec 5, 2011.

Dec 5, 2011

problems with akaio -_- by coolness at 3:25 PM (407 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. coolness
    OP

    Banned coolness PSN: Dutch_DarkLord

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    2,016
    Location:
    Rotterdam Bitches!!
    Country:
    Netherlands
    Im playing The legend of zelda spirit track on that fire land when going to that stupid goron town
    im going to that black goron guy when moving back to the direction where you train is i get a black screen tried with cheats on/off same for softrestart etc AP on/off dont work -_-
    im using akaio 1.8.9 is there a option that still let me play this game or will fix this black screen?

    ~coolness
     
  2. Buleste

    Member Buleste Old Fart

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    852
    Country:
    United Kingdom
    Have you tried a ROM from a different source with the same .sav?
     
  3. coolness
    OP

    Banned coolness PSN: Dutch_DarkLord

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    2,016
    Location:
    Rotterdam Bitches!!
    Country:
    Netherlands
    Yes, but it did not help :(
     
  4. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Is your save file 1MB or 512kb? if its 512kb its likely corrupt and it should be 1MB if i remember correctly.
     
  5. coolness
    OP

    Banned coolness PSN: Dutch_DarkLord

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    2,016
    Location:
    Rotterdam Bitches!!
    Country:
    Netherlands
    used Properties on the save
    and the file size is 1.00 MB
     

Share This Page