Problem in GRID with M3 DS Real

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by gurtifus, Aug 26, 2008.

Aug 26, 2008
  1. gurtifus
    OP

    Newcomer gurtifus Member

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    France
    Hello,

    I'm new here. So if my topic was not at the good place, please could you move it to the right one.

    I have some graphic problems in GRID running on a M3 DS real. In some drift contests in Japan, some garbled graphics appears in the underground parkings (it happens only in underground parkings).
    Maybe it's a known problem.
    So is there anybody who have the same problem ?
    Could I fix it easily ?

    Thanks for your help

    gurtifus
     
  2. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    I dont have this problem with my M3. Maybe you have a bad file?
     
  3. tenor71

    Newcomer tenor71 Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Hi Gurtifus,

    I have an M3 DS Real as well. I have had similar problems with some DS ROMS. I have not tried loading this one, but have you tried installing it in "safe mode".

    That seemed to help me with a number of games where I tried DMA 1x and 4x. Also trimming the rom helps as well.

    Anyways, when I get a chance, I'll try it out and give you my results!

    Cheers!
    Tenor
     

Share This Page