Priiloader ver.02 doesn't work! Please help!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by eraser400, Mar 25, 2012.

Mar 25, 2012
  1. eraser400
    OP

    Newcomer eraser400 Member

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Messages:
    29
    Country:
    Canada
    Hey,

    So to solve another issue i had with a high pitch noise the Priiloader causes, I have to be able to loader directly to the system menu, BUT but every time i turn on my wii it loads to the priiloader, even though I have it set to "Autoboot to System Menu". Also I can't install any hacks, it just won't let me.

    So how do fix the priiloader so it could load directly to the system menu and how do I make hacks work?

    If the solution is just updating the priiloader, how do I do it because I have looked everywhere to find out. Please help!!! Thx.
     
  2. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    That release is like 2.5 years old. The latest stable version is v0.7. What System Menu version do you have?
     
  3. Luigi2012SM64DS

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    v0.2. WHICH GUIDE ARE YOU FOLLOWING???
    resoftmod with modmii(yes it safe)
    modmii is a pc p[rogram that grabs filoes fresh from nintys servers and it can do so much more then one lousy gide that doesn't get updated
     
  4. DeadlyFoez

    Member DeadlyFoez Banned

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    5,223
    Country:
    United States
    ...And also any cognitive english by it's fellow forum members.
     
    2 people like this.
  5. Luigi2012SM64DS

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    i totally blame bad wireless keyboards and home
     
  6. Anon10W1z

    Member Anon10W1z GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    Oh the keyboard mysteriously typed for you, and blinded you so you couldn't see the "[" sign, and made you too lazy to buy a new keyboard.
     
  7. Luigi2012SM64DS

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    no i typed it the the keyboard is too far from the reciver
     

Share This Page