Post Your Workstation

Discussion in 'Computer Hardware, Devices and Accessories' started by flai, Jan 19, 2008.

Jan 19, 2008

Post Your Workstation by flai at 2:23 PM (1,926 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. flai
    OP

    Member flai Androgynous Apparently :)

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    850
    Country:
    United Kingdom
    The Official GBAtemp Post Your Workstation thread, post pictures of your computer setup here. Specs too just out of curiosity [​IMG]

    Please post pictures within reason, nothing obscenely large.

    Do NOT quote images either, if you need to quote someone, remove the IMG tags.

    Most importantly, do NOT post desktops, there's already a thread for that.

    Here's mine -

    [​IMG]

    Sorry about quality, camera broken, had to use phone.

    iMac Aluminium 20 inch
    2.0GHz Intel Core2Duo
    3GB RAM
    250GB Hard drive
    ATI Radeon HD 2400 128MB RAM

    Now your turn [​IMG]
     
  2. test84

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    AMD THunderbird 1333MHz (no CPU fan, I scrwed some case fan into it)
    128mg ram + 128mg borrowed for 2 years
    80GB HDD (works as he pleases)
    GeForce Mx 440-SE 64MG RAM.

    dont get jealous.
     
  3. flai
    OP

    Member flai Androgynous Apparently :)

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    850
    Country:
    United Kingdom
    The jealousy is taking over me...

    If I had any money left I'd donate you some RAM.
     
  4. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
  5. dmonkey21

    Member dmonkey21 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    370
    Country:
    United States
    errr, how'd u take this with ure phone lol? isnt that an iphone charging in the picture?
     
  6. xalphax

    Member xalphax Internet killed the Ponystar.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,266
    Location:
    here'n'there
    Country:
    Croatia
    phoenix: your honor, this man is clearly lying to the court!
    seriously: could be an iPod touch, couldnt it?
     
  7. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    That IS an iPod Touch.
     
  8. DrKupo

    Banned DrKupo Resistance: Fall of Gbatemp

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    734
    Location:
    East Coast, USA
    Country:
    United States
  9. flai
    OP

    Member flai Androgynous Apparently :)

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    850
    Country:
    United Kingdom
    I'll give you two possibilities, I have more than one phone, or that's an iPod touch. The latter is the correct version but still, a little common sense goes a long way.

    And for future reference, please don't quote images, I'd like this thread to follow image after image, not repeat the same one numerous times in a quote pyramid.
     
  10. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Country:
    United States
    [​IMG]

    This is where I get all my productivity done...

    PC specifications:

    2.4Ghz Core 2 Quad
    3GB (1GB, 512MB, 1GB, 512MB order so its still dual channel mode)
    8500GT(I don't play much games anymore)
     
  11. Mewgia

    Member Mewgia drifter

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    2,161
    Location:
    Boston, MA
    Country:
    United States
    Overclock that proc up an extra 4 MHz for epic win.
     
  12. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    22'' no-name-ish Hyvision/Megavision Monitor. Has Component hook ups so great for the 360 and Wii (upto 720p of course)
    2.66 GHz E6750 Core 2 Duo
    PNY 8800 GT 512MB
    2GB OCZ 800MHz DDR2
    Currently Running Windows Vista Business (have a couple keys from the college and I have resources to blow so why not?)

    Pics will come later as the room is a complete shithole at the moment.
     
  13. flai
    OP

    Member flai Androgynous Apparently :)

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    850
    Country:
    United Kingdom
    If you didn't know already you can clock the Core 2 Duo's up way past their labelled speed.
     
  14. R-Unit 4

    Member R-Unit 4 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    How did you get leopard onto your computer...isn't leopard x86?

    I have a Macbook Pro 1st Generation, 15 inch Middle range.

    Intel Core Duo 2.16 GHZ.
    1 GIG ram.
    100 GB HDD.
    256 MB ATI Radeon X1600 Mobility.
    1440x900 resolution.
    8x DVD Drive(4x Write).
    Computer is getting old...it is getting slow...luckily I am getting a new computer if my yearlies are good...if not I will jest get another gig.
    Mac OS X and Windows XP Dual boot.
    Might need to reinstall both OS if I need to because of my computers slowness.
    I also have a 120 GIG External HDD.

    I use it for work and play...plays Crysis and 33 FPS average on low.
     
  15. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    [​IMG]
    Q6600 - G0 Stepping - 3.1Ghz @ Standart cooling
    4GB DDR2 PC6400 Ram (2x2) (Can only use 3.33GB ram becurse of 32bit system and becurse 64bit windows sucks [​IMG])
    8800GT 512MB GDDR3 Ram
    Asus P5KC
    250GB SATA2 HDR 7200RPM
    Gigabit Lan (Yes i dont even own a Gigabit router [​IMG])
    7.1 HD Audio
    20x Dvd Multirecorder
    550w XtremeSilence power supply.
    Windows XP Home Edition


    Dont know if i missed something [​IMG]
     
  16. CockroachMan

    Member CockroachMan Scribbling around GBATemp's kitchen.

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    3,889
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    Athlon XP2000+
    640MB RAM (512 + 128)
    GeForce FX5200
    330GB HD (two discs.. 80GB and 250GB)
    DVD Writer that I don't remember the speed..
    Windows XP Professional and Ubuntu Linux

    This year I'm getting an upgrade.. [​IMG]'
     
  17. blueskies

    Member blueskies GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Santa Barbara, CA
    Country:
    United States
    [​IMG]
    ^= Where I spend a bit of time.

    32" Samsung hooked up to PC:
    2.4GHz P4, 1GB Ram, nVidia GeForce FX 5900XT, couple of hdds, etc.. pretty modest, runs on Ubuntu Gutsy ONLY.
    Screen hooks up to PC/MythTV, Wii, XBOX, PS2, NES, and Super Joy III

    Laptop:
    Dell Latitude C400, runs on Ubuntu Studio and Windows XP (just in case). Use this for interneting and trying to make music.

    Also pictured:
    Black DSLite (M3 DS Simply+2GB MicroSD [​IMG]) , GBM (SupercardSD+2GB SD), SLVR L7c (recently hacked to run Alltel firmware using Verizon network.. goodbye VZW shitt software, hellomoto), tea (earl grey, in awesome superfriends mug), bong (RooR.. [​IMG]), plus random games, manuals, mate gords on the shelf.

    [​IMG]
     

Share This Page