Pokemon white no$gba setup

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by R4Liam, Nov 9, 2012.

Nov 9, 2012

Pokemon white no$gba setup by R4Liam at 4:19 PM (664 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. R4Liam
    OP

    Member R4Liam Artsy Dude

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    578
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    How do I get pokemon white to work on my computer? I put in the two action replay codes but it when I click new game I just get a black screen :/ can someone give me a step by step guide please?

    Thank you!
     
  2. weavile001

    Member weavile001 Spiritmaster

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    2,794
    Location:
    somewhere
    Country:
    Brazil
  3. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    Use DeSuME. no$GBA isn't being developed anymore
     
    Foxi4 likes this.
  4. Foxi4

    Reporter Foxi4 On the hunt...

    pip
    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,732
    Location:
    Gaming Grotto
    Country:
    Poland
    Quoted for truth - NO$GBA wasn't even developed with the intention to run commercial ROM's, originally it was a debug support tool which was completely Homebrew-oriented. DeSmuME will give you far better results, albeit at higher system requirements.
     
  5. R4Liam
    OP

    Member R4Liam Artsy Dude

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    578
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I have managed to get no$gba working but no$zoomer wont work. I chose nogba for the zoomer feature which makes the games screens bigger is there an option for that on desmume? I have got it working now thank you guys anyway :)
     
  6. porkiewpyne

    Member porkiewpyne Report-er

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    1,941
    Country:
    Australia
    Yes you can resize the screen for Desmume.
     

Share This Page