Pokemon Platinum

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by keevonnn, Oct 9, 2009.

Oct 9, 2009

Pokemon Platinum by keevonnn at 1:48 AM (516 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. keevonnn
    OP

    Newcomer keevonnn Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    56
    Location:
    in a box
    Country:
    United States
    I'm using AK2i with AKAIO 1.5 and I have the whole cheat database on my AK2i. I used the money cheats but when I opened up my inventory, it says $3000, i thought its supposed to be an infinite amount of moolah [​IMG]
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    system options - cheat enabled ?
     
  3. keevonnn
    OP

    Newcomer keevonnn Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    56
    Location:
    in a box
    Country:
    United States
    mmm i just did that, and i when i opened the game, i got a white screen. when i turn it off it doesn't give me it anymore -.-
     
  4. dokuganru

    Newcomer dokuganru Member

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    United Kingdom
    Try holding x as you select the game, what you have to do to have codes enabled on Heart Gold.
     

Share This Page