Only one WIImote work at a time after soft Hack

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dj_guigui, Feb 2, 2009.

  1. dj_guigui
    OP

    dj_guigui Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Feb 2, 2009
    Swaziland
    Hi,

    My Wii was in 3.4 ! So i downgrade it to 3.2E as explain in tutorial and install custom IOS to use Backup
    Launcher. I do this operation on two different WII. One works perfectly. But
    for the second, since i hack, only one WiiMote work at a time ! If i try to connect more
    than one, all the Wiimote freeze and I can't Sync anymore ! All Led blink but don't sync.
    The only thing i can do is to switch off the Wii by pressing the power button and start again.

    I tried to reset sync information at start (Press > 15 sec sync button) and sync again ! Same problem.
    I tried to reset the WII with reset button. No effects.
    I tried other Wiimote from a friend same problem.I tried to upgrade to 3.3E noting change.

    Does someone have an idea ? Because a WII with only one WIImote is not so fun [​IMG]

    Thanks
    Guigui
     
  2. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Maybe if you unplug ur wii for about 30 secs and then press the sync button 15 secs?
     
  3. dj_guigui
    OP

    dj_guigui Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Feb 2, 2009
    Swaziland
    Already tried. No result.

    Thanks

    Another idea ?
     
  4. Hells Guardian

    Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Member
    1,113
    1
    Dec 25, 2008
    United States
    Hmmm sounds like your wii remots aren't properly synced to the wii........ try the full sync method. (the one the removes all the previous sync settings and resets it to that wii.)
     
  5. Wiiownzzz

    Wiiownzzz Advanced Member

    Newcomer
    90
    0
    Oct 25, 2008
    United States
    Have you tried pressing the home menu then reconnect and press 1+2 on all of your wiimotes? That might actually work.
     
  6. dj_guigui
    OP

    dj_guigui Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Feb 2, 2009
    Swaziland
    Thanks for your answer but yes, i tried !
    I pressed the home menu then i connect my four WIImote
    without problem ! But when i come back to Channel menu, the
    problem come again ! It's like the sync information can't be saved.
     
  7. elfsander

    elfsander GBAtemp Fan

    Member
    463
    0
    Jun 1, 2007
    Netherlands
    Netherlands
    That's a temp. sync. It will be lost as soon as you reboot startlet [​IMG]
     
  8. dj_guigui
    OP

    dj_guigui Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Feb 2, 2009
    Swaziland
    I tried permanent and temp sync but does the same result...
     
  9. dj_guigui
    OP

    dj_guigui Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Feb 2, 2009
    Swaziland
    Tried to upgrade back to 3.4 too but the problem is still there.
     
  10. oneleggedjack

    oneleggedjack GBAtemp Regular

    Member
    299
    0
    Sep 25, 2008
    United States
    are you holding 1 and 2 or are you hitting the sync button on the wiimote? power off the wii, then power on, hold the sync button on the wii for 15 seconds, hit the wii's sync button then the wiimote sync button (on the back of the wiimote) you can only do 1 at a time.... try it, if not then your beyond repair
     
  11. dj_guigui
    OP

    dj_guigui Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Feb 2, 2009
    Swaziland
    I tried the two kind of sync with no success !
     
  12. WalkerOfTheDay

    WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Member
    848
    5
    Oct 10, 2008
    Netherlands
    Maybe stupid answer, but try changing the batteries..
     
  13. oneleggedjack

    oneleggedjack GBAtemp Regular

    Member
    299
    0
    Sep 25, 2008
    United States
    that would of been my last guess....
     
  14. dj_guigui
    OP

    dj_guigui Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Feb 2, 2009
    Swaziland
    Battery are fine !
     
  15. Blue-K

    Blue-K No right of appeal.

    Member
    2,572
    1
    Jun 21, 2008
    Swaziland
    Helvetica
    Try a WiiMote from a Friend?

    Only remaining Thing...


    Forget it..I should learn reading...maybe a Hardware-Problem of the Wii?

    Uuf Schwiizerd├╝tsch...Wakelkontakt? Kei Ahnig... [​IMG]
     
  16. kimikal27

    kimikal27 GBAtemp Maniac

    Member
    1,381
    0
    Oct 28, 2008
    Galway
    yes you should, this forum is english only
    read the rules