One of my saves...

Discussion in 'Acekard' started by ACWWFAN, Jun 14, 2009.

Jun 14, 2009

One of my saves... by ACWWFAN at 7:30 PM (730 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ACWWFAN
    OP

    Member ACWWFAN HERP DERP

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    510
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    SO I will boot up GTA and its like I never had a save file...its still on the card but the ROM doesnt recognize it...wuts going on?
     
  2. donelwero

    Member donelwero GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    352
    Location:
    León, Gto.
    Country:
    Mexico
    Is it the first time you play GTA with your ak2i? Are you using AKAIO?

    Maybe you have to set the save files extension in the AKAIO settings to .sav
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    are you running a patched gta rom?
    are you using akaio or official? which version of which are you using?
    can you verify the rom by crc to make sure it hasn't been patched, hacked, altered?

    the gta patch causes some save issues for some people. the gta fix (a scene first by norm) requires a clean rom.

    -another world
     
  4. ACWWFAN
    OP

    Member ACWWFAN HERP DERP

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    510
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    Nope no patches, Akaio 1.4.1 repack, been playing it for 2 months or so...
     
  5. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Did you change any save settings? Like, I don't know, the save slot, the default save?
     
  6. ACWWFAN
    OP

    Member ACWWFAN HERP DERP

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    510
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    nope didnt change anything...
     

Share This Page