1. rathalosMH

    rathalosMH Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    Could you make the Resident Evil The Mercenaries 3D also for EU ?
    It is from the elotrolado website.
     
  2. chronoss

    OP chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,474
    Country:
    Congo, Republic of the
    Link ?
     
    Nanquitas likes this.
  3. Nanquitas

    Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    What about giving a link ?
    He already do the conversion, if you can't even provide a link why should he bother himself to do it ?
     
    chronoss likes this.
  4. rathalosMH

    rathalosMH Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    Very sorry, it is automatic for me to not post links on any forums.
    https://translate.google.com/transl...para_NTR#Listado_de_trucos&edit-text=&act=url
    I reports that they do not work in the EUR version, and it indeed does not.
    Thanks for your time.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I was just reading through other comments and it seems that converting from a plugin is not possible. I wish I could link you the original codes but my google-fu is not very strong it seems. Thanks for responding, and have a nice day.
     
    Nanquitas and chronoss like this.
  5. Nanquitas

    Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Unfortunately there is no conversion possible for already compiled plugin...
    Sorry. :/

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    You're faster than me. ;)

    Thanks have a nice day too. ;)
     
    chronoss likes this.
  6. Coffee Prosecutor

    Coffee Prosecutor Asking too much.
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    220
    Country:
    Gambia, The
    Oh, sorry for halfheartly reporting earlier:
    https://gbatemp.net/threads/taking-...rk-to-ntr-plugins.422545/page-13#post-6350234
    The codes I requested here refuse to work, but I assume, since they have versions behind their name, they may be outdated?
    I used the title-ids from this page: 3DS Releases

    The codes for MH4U: Game instacrashs if I try to start a quest.
    The code for MHX: The game wont start at all and stays stuck in the menu, where it says "Nintendo 3DS"


    Also, I'd like to rerequest something, it is again something from MHX and maybe this one will work:
    http://www.fort42.com/gateshark/game1786/1887/

    Thanks in advance!

    Edit: And these:
    http://www.max-cheats.com/view.php?ItemID=318
    [Slot 1 in inventory bag=99]
    1837d104 00000063

    [Slot 2 in inventory bag=99]
    1837d108 00000063

    [Slot 3 in inventory bag=99]
    1837d10c 00000063

    [Slot 4 in inventory bag=99]
    1837d110 00000063

    [Slot 5 in inventory bag=99]
    1837d114 00000063

    [Slot 6 in inventory bag=99]
    1837d118 00000063
     
    Last edited by Coffee Prosecutor, May 27, 2016
    chronoss likes this.
  7. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Would Somebody mind telling me how to use this? I use Luma3ds with A9hl. I also have access to the hbl but would prefer not to have to use it.
     
  8. Nanquitas

    Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
  9. neko00

    neko00 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2015
    Messages:
    52
    Country:
    Japan
    chronoss likes this.
  10. Ella879

    Ella879 Banned
    Banned

    Joined:
    May 26, 2016
    Messages:
    123
    Country:
    United States
    Is your signature from the manga JoJo Bizzare Adventure? :D
     
  11. chronoss

    OP chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,474
    Country:
    Congo, Republic of the
    Have you read conditions to use the cheat ?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    :blink::blink::blink:
     
  12. tylerxian

    tylerxian GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    170
    Country:
    United States
    chronoss likes this.
  13. richardparker

    richardparker GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    707
    Country:
    India
    umm guys the official ntr thread has been closed so i thought that i would ask this here- why do i always get an error has occured the system will be restarted error everytime i run ntr? im running a9lh luma 3ds and i have ntr bin in the root of my sd card and firmware bin in the luma folder. im on 11.0.
    thanks in advance!
     
    chronoss likes this.
  14. chronoss

    OP chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,474
    Country:
    Congo, Republic of the
    i will post all request tomorrow, just be patient :ha:

    Ok

    3DS FW ?
    NTR version ?
     
  15. Coffee Prosecutor

    Coffee Prosecutor Asking too much.
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    220
    Country:
    Gambia, The
    @chronoss: Yeah, I updated both games to the newest version available.

    On MH4U, maybe it was because I activated the cheat BEFORE the quest.
    On MHX, it wouldnt start at all. (It is that Nintendo 3DS Screen, that appears before any application)
     
  16. Nanquitas

    Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Did you try after a reboot of your console ?
     
    chronoss likes this.
  17. Coffee Prosecutor

    Coffee Prosecutor Asking too much.
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    220
    Country:
    Gambia, The
    I am not sure, but I think no. I'll retry them later today.
     
    chronoss likes this.
  18. Thunder Kai

    Thunder Kai #TeamRem
    Member

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,393
    Country:
    United States
    I'm back :3
     
    chronoss likes this.
  19. Nanquitas

    Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Sometimes (often actually) when you're using ntr, if you try to launch an other app after exiting a game you'll be stuck on the Nintendo 3DS Screen.
    You have to reboot when it does that (can do it with the ntr menu -> power -> reboot). ;)
     
    chronoss likes this.
  20. gbatemplloyd

    gbatemplloyd Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    95
    Country:
    Italy
    is bootntr works with a9lh+latest sysnand+lluma cfw?
     
    chronoss likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Gateshark, Plugin], Cheats