NSMB Trouble even with following the FAQ...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by HylianHero1220, Nov 27, 2009.

  1. HylianHero1220
    OP

    Newcomer HylianHero1220 Advanced Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    58
    Country:
    United States
    Ok, so I bought the game, and even though I'm using the retail disk, all I am getting is a black screen. The game should supposedly work. I have also tried using Gecko OS as well as CFG USB-Loader (Newest Version) Both of which supposedly should have no problem. I tore my ACL so I can't get to my PC upstairs which has a lot of my Wii stuff, so what can I do to get this work so I did not waste $50?
     
  2. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    Assuming that you´re posting this here, is your Wii softmodded or hardmodded?
     
  3. HylianHero1220
    OP

    Newcomer HylianHero1220 Advanced Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    58
    Country:
    United States
    It is soft modded. I use the CFG USB Loader primarily. Never broke open the Wii.
     
  4. dai-a

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    Do you have the newest IOS53 installed?
     
  5. HylianHero1220
    OP

    Newcomer HylianHero1220 Advanced Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    58
    Country:
    United States
    I do not. I will look for it now. Should I install CiosCorp3.5 like the guy who deleted his post said to? >.>
     
  6. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    As NSMB is a retail disc you wont need cIOSCORP. Just install the latest IOS53 and youre good to play.
     

Share This Page