no game icons

Discussion in '3DS - Games & Content' started by Blizzard1603, Feb 13, 2016.

  1. Blizzard1603
    OP

    Blizzard1603 Member

    Newcomer
    22
    1
    Jan 23, 2016
    Gambia, The
    wheni install some cia's on my 9.2 sysNAND, there are grey icons flashing and then disappear, on 10.5 emuNAND they dont even show up. BUT, here comes the clue, i can play them through BigBlueMenu or FBI. but then i cant quit into the homemenu and thats not how its supposedto work. any suggestions, thanks?
     
  2. Xenon Hacks

    Xenon Hacks GBAtemp Guru

    Member
    7,056
    3,368
    Nov 13, 2014
    United States
    Your using out of region CIA's you can probably make them show up with FMP https://gbatemp.net/threads/release-free-multi-patcher.391945/
     
  3. mashers

    mashers Stubborn ape

    Member
    3,837
    5,154
    Jun 10, 2015
    Kongo Jungle
    Why are you installing them on sysnand? If you're in sysnand then you don't have sig checks patched so your CIAs won't show up, let alone run. You need to be installing them to emunand and run them from there.
     
    Xenon Hacks likes this.
  4. Xenon Hacks

    Xenon Hacks GBAtemp Guru

    Member
    7,056
    3,368
    Nov 13, 2014
    United States
    Didn't even notice he said he was installing them to Sysnand. @Blizzard1603 yeah dont do that only install CIA's to Emunand.
     
  5. Blizzard1603
    OP

    Blizzard1603 Member

    Newcomer
    22
    1
    Jan 23, 2016
    Gambia, The
    FMP worked thank you!
    [THREAD CLOSED]