Homebrew Ninjhax still not working on 11.0.0-33

03bgood

Banned!
OP
Banned
Joined
Aug 29, 2014
Messages
880
Trophies
0
Age
36
Location
Paris, Illinois
XP
361
Country
United States
What's going on? I tried again to scan the QR code for Ninjhax and it just takes me back to the home menu and says "An error has occurred" and then reboots. When are they going to fix this issue?
 

Gray_Jack

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 13, 2016
Messages
732
Trophies
0
XP
417
Country
What's going on? I tried again to scan the QR code for Ninjhax and it just takes me back to the home menu and says "An error has occurred" and then reboots. When are they going to fix this issue?

Ninjhax and OoThax doesn't work on 11.0 (actually they work, but have less then 1% of chances to work)
The devs will fix this IF they find time to work on a fix
 

sweis12

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 20, 2013
Messages
1,248
Trophies
0
Age
32
XP
1,368
Country
Saint Kitts and Nevis
It's been 2 months since 11.0 came out and THEY STILL DON'T HAVE A FIX!?

I'm leaving for vacation on August 5 and I want to restore my somehow "corrupted" Pokemon R/B/Y VC saved data.
You are still on about that? Dude, wtf? Its been so long that you could have restarted and captured them all by now.
 

03bgood

Banned!
OP
Banned
Joined
Aug 29, 2014
Messages
880
Trophies
0
Age
36
Location
Paris, Illinois
XP
361
Country
United States
You are still on about that? Dude, wtf? Its been so long that you could have restarted and captured them all by now.
Not worth it and this is why Nintendo is in 3rd place now. They're stupid for not letting you back up your saved data. At least Sony and Microsoft allow cloud saves. Idiots at Game Freak!

See, this is why emulators are better! At least I could back up my save data for the R/B/Y ROMs to my PC and not worry about any save data corruption DRM bullshit!
 
Last edited by 03bgood,

03bgood

Banned!
OP
Banned
Joined
Aug 29, 2014
Messages
880
Trophies
0
Age
36
Location
Paris, Illinois
XP
361
Country
United States
Well, When you had the chance, you should have downgraded your 3ds and install arm9loaderhax so you don't have to worry about nintendo patching your homebrew exploits anymore. smh
This is on my New 3DS. I''m afraid to downgrade because I don't want to brick my system and lose all of my VC and eShop games!

I did downgrade my O3DS from 10.2 to 9.2 but my VC and eShop data is on the N3DS. So how can I
 
Last edited by 03bgood,

ih8ih8sn0w

Koreaboo
Member
Joined
Aug 22, 2015
Messages
1,677
Trophies
0
Age
25
Location
Hell
XP
898
Country
United States
This is on my New 3DS. I''m afraid to downgrade because I don't want to brick my system and lose all of my VC and eShop games!

I did downgrade my O3DS from 10.2 to 9.2 but my VC data is on the N3DS.
system format = unlinked nnid...

edit: and homebrew means that you can backup data
 

configchan

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 20, 2016
Messages
134
Trophies
0
XP
111
Country
What did you even do to corrupt your save?

Also, OOTHAX has been updated, use that if you have it. If not, be patient, people make these exploits out of the goodness of their hearts, for free. You are not entitled to have ever received haxx in the first place, so be grateful, and if you don't like how slow things are, learn to program and do it yourself.
 

03bgood

Banned!
OP
Banned
Joined
Aug 29, 2014
Messages
880
Trophies
0
Age
36
Location
Paris, Illinois
XP
361
Country
United States
What did you even do to corrupt your save?

Also, OOTHAX has been updated, use that if you have it. If not, be patient, people make these exploits out of the goodness of their hearts, for free. You are not entitled to have ever received haxx in the first place, so be grateful, and if you don't like how slow things are, learn to program and do it yourself.
I didn't do a thing wrong. My VC data was left intact on my old SD card and my new SD card has my eShop data. You can't go over 300 games/apps on a single card so I split them up.

The message for all 3 games says "Save data is corrupted and will be initialized" and if I do that, the "Continue" option will disappear and only "New Game" is available.

For some reason, the save data was fine on my new SD card but not on my old one. Not knowing this would happen, I deleted the R/B/Y data on the second SD card that holds my eShop games.
 
Last edited by 03bgood,

configchan

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 20, 2016
Messages
134
Trophies
0
XP
111
Country
An issue like that shouldn't have happened unless you went messing around folders in the Nintendo 3DS folder, or tried to play the game (redownloaded?) on the wrong SD card first? Or something similar to that. Either way, you need a secondary entry point or a different primary entrypoint on your 3DS.
 

03bgood

Banned!
OP
Banned
Joined
Aug 29, 2014
Messages
880
Trophies
0
Age
36
Location
Paris, Illinois
XP
361
Country
United States
Use Freakyhaxx/BASICsploit.
I have neither of those. Is SmileBASIC still on the eShop?

Has this ever happened to anyone else? Have you ever lost your Pokemon R/B/Y saved data?

--------------------- MERGED ---------------------------
 

Attachments

  • Pokemon RBY save data corruption.jpg
    Pokemon RBY save data corruption.jpg
    52.1 KB · Views: 579
Last edited by 03bgood,

ih8ih8sn0w

Koreaboo
Member
Joined
Aug 22, 2015
Messages
1,677
Trophies
0
Age
25
Location
Hell
XP
898
Country
United States
I lost mine like the day after the cryptofix was released when trying to modify saves (and import a new one from an emulator)
 

TheCyberQuake

Certified Geek
Member
Joined
Dec 2, 2014
Messages
5,023
Trophies
1
Age
28
Location
Las Vegas, Nevada
XP
4,459
Country
United States
Would you people stop posting this question over and over. Many threads have already asked this, and it has been answered every time. The fix will be done when it is done. Devs have lives outside of homebrew and hacking, and sometimes they get busy. If you don't like that then look into other entry points. You have a O3ds that can run homebrew, so go out and get an secondary entrypoint game like ORAS used and use your o3ds to install the exploit. I highly doubt you got your n3ds on 11.0, so it's only your fault that you updated to 11.0 before checking that your homebrew still worked.
 
Last edited by TheCyberQuake,

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: @Veho, https://www.youtube.com/shorts/FThIdetvgUs LOL