Gaming new xbox 360 update

Santee

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
812
Trophies
0
XP
251
Country
United States
a mandatory update for 360 if you want to connect to live is now avaliable supposibly it fixes hdmi adiuo bug cuased by nxe
 

WildWon

EXTERMINATE!
Former Staff
Joined
Apr 4, 2008
Messages
2,822
Trophies
0
Location
8-Bit Heaven
XP
393
Country
United States
Damnit, really? I mean, thats cool and all but i don't have home nets.

And it was LAST FUCKING NIGHT that i took my 360 to a buddy's place to update to NXE and reallocate my downloads to my refurb'd system (read: just got it from a RRoD repair), and i run everything via HDMI... however i have it hooked up Component due to the audio issue.

Oh wells. I'll keep it on composite for a bit yet, and i'll get the bug worked out soon.

Thanks for the heads up!
 

Prime

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,663
Trophies
0
Age
32
Location
Under your bed
Website
Visit site
XP
511
Country
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=133339

smileipb2.png
 

Santee

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
812
Trophies
0
XP
251
Country
United States
no prob toni just looked up on wikipedia damn i said toni i always get you 2 confused but it's the first time i ever posted something getting you 2 confused now im embarased
 

Santee

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
812
Trophies
0
XP
251
Country
United States
i know theres an update cuase when i turned on my xbox it said i need to update so i went to research what it was for and sorry prime people just like my thread better lol
 

Santee

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
812
Trophies
0
XP
251
Country
United States
War said:
I don't even know what the hell HDMI is, so this update doesn't really affect me.
me either lol i just thought id help some people if there are having trouble with audio
 

Prime

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,663
Trophies
0
Age
32
Location
Under your bed
Website
Visit site
XP
511
Country
War said:
I don't even know what the hell HDMI is, so this update doesn't really affect me.

HDMI is a compact audio/video interface for transmitting uncompressed digital data.

aka it's a connection to transfer HD from your 360 to your TV.
 

sweenish

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
704
Trophies
0
Location
WA
XP
112
Country
United States
War said:
I don't even know what the hell HDMI is, so this update doesn't really affect me.


QUOTE(Ichigosj @ Feb 3 2009, 01:54 PM) me either lol i just thought id help some people if there are having trouble with audio

epic fail, the both of you.
 

VVoltz

The Pirate Lord
Member
Joined
Nov 6, 2002
Messages
2,727
Trophies
0
Location
USA
XP
1,118
Country
Even thou I use HDMI with my PS3 only this is cool, but what exactly was the problem with the audio output?
 

triassic911

Burst Mode
Member
Joined
May 9, 2007
Messages
2,746
Trophies
0
Age
31
Location
NYC, USA
Website
google.com
XP
796
Country
United States
I'm guessing the issue was there was no audio or maybe choppy audio. I don't know. But this update is good to hear. I was planning to get a lcd with hdmi just for the 360.
 

p1ngpong

Gamer Professional Deluxe
Supervisor
Joined
Apr 18, 2008
Messages
6,829
Trophies
2
Location
DS Scene
Website
imgur.com
XP
10,517
Country
Croatia
Prime said:
VVoltz said:
Even thou I use HDMI with my PS3 only this is cool, but what exactly was the problem with the audio output?

There was no audio output after installing the NXE.

Someone posted about the bug over at the xbox forums

Ah I think I might have been using the optical out instead of HDMI audio because I got my projector the same time as NXE, my mistake.
 

Costello

Headmaster
Administrator
Joined
Oct 24, 2002
Messages
14,103
Trophies
2
XP
18,073
urgh.. RROD over a simple update? blah!
I was surprised at how big the update was, it took ages to download and to install.
Sorry to hear that all it does is fix some audio bug I'm not affected by.
 

Prime

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,663
Trophies
0
Age
32
Location
Under your bed
Website
Visit site
XP
511
Country
Yeah it happened ages ago when a update came out. Someones xbox 360 gets the RROD error when he/she is downloading/applying a patch and then they suddenly think a update makes your 360 RROD and the whole internet goes up in flames saying it's true.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://www.bestbuy.com/site/lg-77-class-z2-series-oled-8k-uhd-smart-webos-tv-with-gallery-design...