New to DSi and Acekart

Discussion in 'Acekard' started by mcpeterc, May 6, 2009.

May 6, 2009

New to DSi and Acekart by mcpeterc at 5:41 PM (719 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. mcpeterc
    OP

    Newcomer mcpeterc Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Denmark
    Hi all.

    I just got my new DSi (euro) and a Acekart 2i.
    All the nessesary software for acekart to run is on my microSD card
    I got 3 ROM's. New super mario bros, Giana sisters and Zelda Hourglass (got the originals also). When I load one of the ROM's the display just says "Loading" and nothing happens? Why is this?
     
  2. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    You obviously have not got 'All the nessesary software' for it to work.

    Download AKAIO and the latest loader, slap them on your memory card (remember to delete the old shit, and formatting the card with the panasonic formatter wont do any harm) and tell us what's happening then.
     
  3. mcpeterc
    OP

    Newcomer mcpeterc Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Denmark
    im on it... ill report back

    I just dont hope its because its a DSi :s
     
  4. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I doubt it's because you're using a DSi.
     
  5. mcpeterc
    OP

    Newcomer mcpeterc Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Denmark
    Works like a charm [​IMG] thanks alot ShatteredScreens
     
  6. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    No problem. Enjoy the features of AKAIO, like multiple save files!
     

Share This Page