my gamma launcher will not work help?*URGENT*

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by kbf, Dec 12, 2008.

Dec 12, 2008
  1. kbf
    OP

    Member kbf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    508
    Country:
    Canada
    I have tried reinstalling everything, i used a custom iso installer because nothing would work before hand and it worked fine i was able to play games ect, but for some reason when i go on all i see is the banner for the launcher, a black screen and a weird little icon in the bottom left hand corner, so can anyone please tell me how to fix this? thanks.
     
  2. slaphappygamer

    Member slaphappygamer GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    535
    Location:
    California
    Country:
    United States
    thats real odd. i would try to install a different launcher channel. djtaz has made a real good one. to me it seems that your channel is bad, not your wii.
     
  3. kbf
    OP

    Member kbf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    508
    Country:
    Canada
    Ok im not exactually smart with these things, infact the custom launcher i was basiclly guided through, because the regular launcher kept giving me a DVD error but it worked...
     
  4. Valgreen

    Member Valgreen GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    297
    Country:
    Canada
    okay a few things, first off

    1)do you load your backup launcher via the homebrew channel, or do you load it via a channel installed in your system menu.
    2) what ver of system menu are you running? (i.e. 3.2U, 3.3E etc etc)
    3) which loaders are you using? (.1 beta, .3beta, .3 gamma, softchip??)
    4) which cios do you have installed?? (rev 5, 6, 7, waninkoko's or wiigators?)

    if you dont know, which installer pack did you use? noobwarriors? djtaz's??
     
  5. kbf
    OP

    Member kbf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    508
    Country:
    Canada
    1.homebrewchannel
    2.3.3U (I THINK)
    3.Chip? er gamma 3?
    4.wiigators i think.

    djaz i think
     
  6. sl33p

    Member sl33p GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    Take the gamecube memory card(s) out.
     
  7. kbf
    OP

    Member kbf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    508
    Country:
    Canada
    Would that really help?
     
  8. Distrance

    Member Distrance GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    334
    Location:
    Sylvarant
    Country:
    Finland
    It should, if you have them connected..
     
  9. kbf
    OP

    Member kbf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    508
    Country:
    Canada
    It worked thanks >_> *facepalms himself* I can't beleive it was so simple, and i thought it was some complex problem xD
     

Share This Page