My DS can connect to WiFI..

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by o RedSheLL x, Oct 9, 2008.

Oct 9, 2008
  1. o RedSheLL x
    OP

    Member o RedSheLL x GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    172
    Location:
    Houston TX
    Country:
    United States
    This might be the lamest topic ever, but why can't my DS find my router?
     
  2. tedmg09130913

    Member tedmg09130913 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    215
    Country:
    United States
    Have you heard about how the ds is only compatible with older router:(wep). If your router is newer:(wpa) then the ds won't work with it.
     
  3. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    even newer router should have wep settings. u should check.
     
  4. o RedSheLL x
    OP

    Member o RedSheLL x GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    172
    Location:
    Houston TX
    Country:
    United States
    Sorry guys, after the post I decided to test some more stuff, and I found out that I was too far. I know I sound like an idiot for that, but my old DS Lite could connect from afar, I now have a silver DS Lite, used to have a black one til it got bricked about two weeks ago.
     

Share This Page