Migrating from R4 to AceKard 2i

Discussion in 'Acekard' started by Dracari, Aug 15, 2009.

Aug 15, 2009
  1. Dracari
    OP

    Member Dracari GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    717
    Country:
    United States
    i finally got my AceKard2i a few weeks ago. today i got up to play pokemon platnium a si havent since swappin out my SD card but to find out its acting as my save' corrupt. infact all my games were doing that. is there (as i luckkly made a backup ealier) any save converters or? am i doing something wrong

    and please excus emy bad typing its past 4:30 am an di hardly got any sleep the day before.
     
  2. Whooosh

    Member Whooosh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    277
    Location:
    IRELAND
    Country:
    Ireland
    Same as you i went from an R4 to an AK2i.

    I also used all my old saves, including pokemon platinum.

    They all worked(im using AKAIO)

    But what might be the problem is if you look in the rom settings there is a setting that changes the type of save the game uses.

    To use your R4 save you may have to change this option to 512kb
     
  3. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    use AKAIO and set it to .sav for the save settings. I came from R4 to Acekard. no problems so far
     
  4. clegion

    Member clegion GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,612
    Country:
    United States
    i did have that problem too, just press star and system properties until you find save type change it to .sav
     

Share This Page