mic in no$gba don't work

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by itai, Jul 3, 2007.

Jul 3, 2007

mic in no$gba don't work by itai at 1:25 PM (1,564 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. itai
    OP

    Newcomer itai Advanced Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    56
    Country:
    i'm stuck here in no$gba 2.4c..
    i passed the part i need to blow to open a door in the basment .
    but here all i do don't help to shut the candle, i tried everything with the mic..

    and that's must be the solution from gamefaqs

    help any? stupid mic :S
    [​IMG]
     
  2. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    don't let go of your stylus aim it towards the candle, and then blow it?
     
  3. itai
    OP

    Newcomer itai Advanced Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    56
    Country:
    i tried pointing at the fire and candle and blowing for 5 minutes nothing workes.. donno what's going on , and how it worked b4.. :X
     
  4. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Try turning the microphone gain up if possible. The game may be looking for maxed out mic input to detect blowing.
     
  5. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Oh btw you can't be using cheat, I found using cheat will prvent the microphone from working.
     
  6. itai
    OP

    Newcomer itai Advanced Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    56
    Country:
    maybe i can emulate microphone..
    or just send the save to someone who will pass it in real ds [​IMG]
     
  7. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,490
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    mic's working fine on this emulator. I use my headset mic. [​IMG]
     
  8. itai
    OP

    Newcomer itai Advanced Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    56
    Country:
    well so try to pass this part in zelda in no$gba and tell me how [​IMG]
    and what mic u used..

    btw in this brain age checking rom the mic didn't worked too.
    (rock, paprer and scizors thing )
     

Share This Page