Loading...

Discussion in 'R4 DS' started by dpj13, Dec 19, 2007.

Dec 19, 2007

Loading... by dpj13 at 12:53 AM (10,315 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. dpj13
    OP

    Newcomer dpj13 Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    I just got the r4 and i put all the files on it from the cd. I have _system_, moonshl, _DS_MENU.dat, and _DS_MSHL.nds. I also made a folder named Games and put 2 .nds games in it. When i put it in my DS Lite it says "Loading..." but instead of going away it just stays there and nothing works. Ne ideas?
     
  2. wiithepeople

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    blow on the contacts of your r4, happend 2 me once
     
  3. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Edit: ^^ Try that first.


    Delete _DS_MENU.DAT and copy the file to the memory card again.

    If that doesn't work, reformat the memory card and try again.
     
  4. animethunder

    Newcomer animethunder Advanced Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    70
    Location:
    MapleIsland
    Country:
    United States
    That happened to me, and I panicked badly, because I thought I had wasted my money. Turns out that I forgot to copy my files on there. But then it did it again. For some reason, the games i put on there were defected, and once I took them out it started to work again. Where did you get yours?
     
  5. asuri

    Member asuri GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    465
    Country:
    Canada
    does your computer read it? if it doesnt then its gone
     
  6. usmagen

    Member usmagen GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    111
    Location:
    gehenna block
    Country:
    Philippines

    annoying, this happened to me before, on my .nds and .sav files. havnt figured wtf caused it. [​IMG]
     

Share This Page