Lil problem with my M3 or me lol

Discussion in 'M3 Adapter' started by romeoondaline, Aug 18, 2006.

Aug 18, 2006
  1. romeoondaline
    OP

    Member romeoondaline GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    369
    Location:
    U know where
    Country:
    United States
    Yea i posted lots of forums but no one has helped me if u intrested in cash Just email me at ramez_sawi@yahoo.com
    its about my m3 and how i dont know how to put nds roms so i can play them. [​IMG]
     
  2. delta123

    Member delta123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    569
    Location:
    Hyougo, Japan
    Country:
    Australia
    you have to have the game manager installed.

    first stick your card in the card reader
    second load up the game manager
    select you media
    select your lang and where the unzipped roms are located.
    on the left window select the drive that your card creates and directoryoft reebot etc.
    then you if you want
    then click on write nds/gba dependingon what you want to put on it.
    after that select the configuration that you want eg: - soft reset etc. then continue
    after that you are done.

    i think the reason y your not getting an answer is because it is so basic. anyone can figure it out.
     
  3. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
  4. romeoondaline
    OP

    Member romeoondaline GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    369
    Location:
    U know where
    Country:
    United States
    yea i am doin everything it wants me, for expample i wanted super mario 64 DS E (wet n wild) and on the compatily list it said that it needs to be Trim- Rom, Fast Boot, and 4xDMA i did that wrote it and put it in my M3 with my max media launcher then i saw it on under games and when i clicked it the M3 said that it is loading then BBBBBBLLLLAAAAA
    black screen i really need help
     
  5. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    try 1xdma
    if it doesnt work try normal boot, no trim, no reset.
    if that doesnt work maybe your mml, m3 or rom is not okay

    mars
     
  6. romeoondaline
    OP

    Member romeoondaline GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    369
    Location:
    U know where
    Country:
    United States
    You mean try it with out any thing on like no trim and stuff

    EDIT: dude thhannnnnnxxxx sooooo much it worked

    EDIT 2: now i am goin to see if its saves
     
  7. romeoondaline
    OP

    Member romeoondaline GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    369
    Location:
    U know where
    Country:
    United States
    dude thhannnnnnxxxx sooooo much it worked
     
  8. romeoondaline
    OP

    Member romeoondaline GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    369
    Location:
    U know where
    Country:
    United States
    now i am goin to see if its saves
     

Share This Page