Gaming Legend of Zelda Spirit Tracks help

RODIFIRE

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
168
Trophies
0
Age
38
Location
GREECE
XP
263
Country
Greece
I am stuck in the start when I take the train and start to explain how to use it there no icon in the screen to touch to stop or to start and when the cow is in my way I get hit and the train is stop and I can't do anything then have touch random playes or press all the buttons what's the problem with it?
I have a DSi with acekarti2
my pc DemuME emulator is show me to the right but my DSi not how can I fix it?
 

RODIFIRE

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
168
Trophies
0
Age
38
Location
GREECE
XP
263
Country
Greece
thank for the help my friend geoflcl what a quick respon
and how can I fix it?
and my emulator break the nintendo protection?
 

geoflcl

Permanent GBAtemp Newbie
Member
Joined
Jan 18, 2009
Messages
1,375
Trophies
0
Age
30
Website
loganderb.in
XP
522
Country
United States
People are still trying to work their magic to find a fix. Then you can finally get past that darn copy protection.

I hear it works in the emulator "No$gba" with a little tweaking. But don't ask me, I wouldn't have the slightest idea how.
 

DJ91990

Grookey Gang!
Member
Joined
Feb 9, 2009
Messages
939
Trophies
0
Age
33
Location
Mom's Basement
Website
www.youtube.com
XP
418
Country
United States
OMG I want to spam yuu!
This does not work, want proof? Then look at the NFO!
NFO Link: http://gbatemp.net/img/nds-nfo/image.php?gt5740
Be paitnet. I am a ZELDA NUT and I'm not freaking yet!
Opening alot of topic on Spirit Tracks not working is not going to make a miricle patch appear any sooner! ALL N00BS NEED TO STFU AND PLAY ANOTHER GAME!

Still...I would like patch soon, hopefully? PLZ? How to you make patch? How do you detect AP? How do you know where the address is? How do you know what to change the HEX Value to? I want to help by contribution not by being a total n00b!
 

Burgers

New Member
Newbie
Joined
Dec 3, 2009
Messages
3
Trophies
0
XP
31
Country
Canada
DeMoN said:
They don't really care that you can play this on a emulator, because it's ridiculous to try and control the game using a mouse.

Some of us have tablets though. Which is very close to an actual touchscreen.
biggrin.gif
 

RODIFIRE

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
168
Trophies
0
Age
38
Location
GREECE
XP
263
Country
Greece
Yeah it's play to emu I tryed to DesmuMe but is a little slow
anyway now I see a lot of post about this game with so many aswers were we see if is up a a new anti-protection I mean in some topic that is exist or in some new cause in some that exist and have much reply don't help as much to find it
 

Exbaddude

The Prince.
Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1,042
Trophies
0
Age
27
Location
Canada
Website
Visit site
XP
469
Country
Canada
Pretty Much, Almost ALL Flashcarts can play Zelda, but it's just the train buttons are missing. (Which Means Playing is Pointless.)
You can play on No$Gba Though. XPA is going to release a patch soon.

/Request Lock Thread.
smile.gif
 

NoSmokingBandit

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 17, 2009
Messages
451
Trophies
0
XP
649
Country
United States
mazeman said:
What happends if you try the play the game?
QUOTE(Exbaddude @ Dec 4 2009, 01:14 AM) Pretty Much, Almost ALL Flashcarts can play Zelda, but it's just the train buttons are missing. (Which Means Playing is Pointless.)
You can play on No$Gba Though. XPA is going to release a patch soon.

/Request Lock Thread.
smile.gif

rolleyes.gif
 

frozzted

Member
Newcomer
Joined
Sep 19, 2008
Messages
24
Trophies
0
XP
182
Country
Canada
I am playing through the game fine on my Supercard DSone SDHC. I just left the default settings.

No train controls disabled/missing. No white screens. No crashing/freezing.

I just unlocked a map in the first Spirit Tower run-through.

I'll update this post if I experience any crashes.
 

Inunah

The Female Mistaken for a Male.
Banned
Joined
Sep 14, 2009
Messages
2,678
Trophies
0
Location
USA
Website
inuscreepystuff.blogspot.com
XP
258
Country
United States
frozzted said:
I am playing through the game fine on my Supercard DSone SDHC. I just left the default settings.

No train controls disabled/missing. No white screens. No crashing/freezing.

I just unlocked a map in the first Spirit Tower run-through.

I'll update this post if I experience any crashes.
I know this is kind of sad and 4chany, but...

PICS.... or it didn't happen.

I thought ALL supercards were denied access due to ap like the rest of us.
 

xvietthug`

Member
Newcomer
Joined
Dec 5, 2003
Messages
10
Trophies
0
XP
134
Country
Canada
frozzted said:
I am playing through the game fine on my Supercard DSone SDHC. I just left the default settings.

No train controls disabled/missing. No white screens. No crashing/freezing.

I just unlocked a map in the first Spirit Tower run-through.

I'll update this post if I experience any crashes.


hey put out the save for us after the train. let us download the save and play it comon man. i remember when somebody did it for the chrono trigger game. save after the church and all is well.
 

Raika

uguu
Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
4,858
Trophies
1
Age
29
Location
uguu
XP
309
Country
frozzted said:
I am playing through the game fine on my Supercard DSone SDHC. I just left the default settings.

No train controls disabled/missing. No white screens. No crashing/freezing.

I just unlocked a map in the first Spirit Tower run-through.

I'll update this post if I experience any crashes.
Nope, doesn't work.
ohmy.gif
 

Inunah

The Female Mistaken for a Male.
Banned
Joined
Sep 14, 2009
Messages
2,678
Trophies
0
Location
USA
Website
inuscreepystuff.blogspot.com
XP
258
Country
United States
xvietthug` said:
frozzted said:
I am playing through the game fine on my Supercard DSone SDHC. I just left the default settings.

No train controls disabled/missing. No white screens. No crashing/freezing.

I just unlocked a map in the first Spirit Tower run-through.

I'll update this post if I experience any crashes.


hey put out the save for us after the train. let us download the save and play it comon man. i remember when somebody did it for the chrono trigger game. save after the church and all is well.
All is well only if it's a save that makes the ap non-existant and allows for playing the train parts.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    K3Nv2 @ K3Nv2: @BigOnYa, wishes I had a vagina