Latest WiFi plugin is bugging out and something else

Discussion in 'Acekard' started by FredWP, Dec 16, 2009.

  1. FredWP
    OP

    Newcomer FredWP Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Belgium
    So everything is working fine besides this. I tried several of the recent WiFi plugins that allow you to also update the plugin itself.

    With the most recent one of this month, it simply gets stuck at the "Loading" screen until I reboot. With a less recent one, I can get to the point where it tries to check for updates for the WiFi plugin.

    Is there something I'm doing wrong? Or is this simply a bug.

    Also, this being the only other issue so far, many times when I do certain things (like successfully having finished an update), the screen stays at "Loading" afterwards, and a reboot is my only choice. Is it me or a bug?

    Thanks to those who can clarify this for me.
     
  2. antisniperspy

    Newcomer antisniperspy Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    maybe this is what is happening to you Link
     
  3. phoenixclaws

    Member phoenixclaws GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    492
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I had the same issue. It seemed like the loader was the issue and cleared up with the latest loaders update.
     
  4. antisniperspy

    Newcomer antisniperspy Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    I still have the same problems with the latest loaders. [​IMG]
     
  5. FredWP
    OP

    Newcomer FredWP Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Belgium
    Tried a lot, and nothing is helping.
     

Share This Page