Kingdom Hearts Piracy Fix!

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Exbaddude, May 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
May 30, 2009

Kingdom Hearts Piracy Fix! by Exbaddude at 2:53 AM (2,491 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    The Question With The Piracy Fix is Annoying, So I Did Some Research And There is A Fix!

    Steps ~
    1) Download This IPS
    2) Download The IPS Patcher
    3) Patch Your Kingdom Hearts ROM.

    Then Your Done! ;D

    All Credits Go Too This Thread.

    EDIT: Removed Link Cause It's a ROM Site! Sorry ~

    Other Methods

    - http://gbatemp.net/index.php?showtopic=158107
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    how different is this one and that one?

    *blur*
     
  3. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Oh Really? -.-' Sorry. Just that this is an IPS Patcher. LOL
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    why sorry? you quoted that FIX as well [​IMG]
    i was just wondering only
    anyway, i will assume both the same is just a different method
    [​IMG] [​IMG]
     
  5. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    LOL Ok ;D
     
  6. gettogaara

    Member gettogaara GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Messages:
    503
    Location:
    USA-NY
    Country:
    United States
    I patched it and then tried it on NOGBA but instead of going back to the menu like it was before it freezes.
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i think in no$gba you need to find a 2.6 that come with certain files
    you can also try the game on desmume
     
  8. gettogaara

    Member gettogaara GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Messages:
    503
    Location:
    USA-NY
    Country:
    United States
    I just tried it out in my r4 and it works I'm just playing it to get the hang of it that way when it comes out in english I'll already know how to play. Even though I've played both KH 1 and 2.
     
  9. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    LOL, Your Welcome ~
     
  10. iPikachu

    Member iPikachu C3's personal flamebot and fail artist

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,062
    Country:
    Singapore
    cant detect the file.. need tor rename it?
     
  11. lilkerv90210

    lilkerv90210 Newbie

    when u open this u have to change the file to select to all file then select the ips patch then ur kingdom hearts rom n your gd 2 go
     
  12. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    One thread for KHD Fix is enough!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page