1. Xanthe

    OP Xanthe Costco Executive Member
    Member

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    907
    Country:
    United States
    So, For the past couple days I've been playing around with 9.2 and rxTools on my 2DS! Its been a lot of fun! I've been installing tons of CIA's! I feel like I have nothing to do now :( What do you guys suggest I try out? I feel like there are several things to try that I haven't found yet :D
     
  2. hacksn5s4

    hacksn5s4 Banned
    Banned

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    4,332
    Country:
    have you installed custom vc games yet
     
  3. BADDINOROX99

    BADDINOROX99 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2015
    Messages:
    781
    Country:
    United States
    I've been trying but but for some reason I get a black screen when I launch them
     
  4. HeyItsJono

    HeyItsJono Breath of Fresh Heir
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    210
    Country:
    Have you, perhaps, tried playing the games you installed? I hear those are quite fun.
     
    Otelo2, Minnow, DKB and 9 others like this.
  5. Ygreck

    Ygreck Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    67
    Country:
    Germany
    Create themes for your rxTools xD
     
  6. xflamer234

    xflamer234 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2015
    Messages:
    163
    Country:
    Jamaica
    how do i do that i want to install themes in rxtools but i use themehax to go to homebrew launcher and then launch rxtools there
     
  7. Pikasack

    Pikasack What is a title
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2015
    Messages:
    633
    Country:
    Canada
    How did you perform a successful downgrade?
    Softbricked 10 times...
    After System Format still nothing...
     
    xflamer234 likes this.
  8. Viri

    Viri GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    3,234
    Country:
    United States
    Ummm, play the games you installed? Or try some emulators.
     
  9. Xanthe

    OP Xanthe Costco Executive Member
    Member

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    907
    Country:
    United States
    I'm not sure haha. I guess I got lucky.
    Yes, I have tried playing them. I'm not getting them just for the sake of having the on there. You're hilarious:glare:
     
  10. Justin20020

    Justin20020 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    775
    Country:
    Germany
    If you cant play gba vc games: install it on sysnand and emunand. After this, it will work on emunand now^^
     
  11. primera008

    primera008 Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    11
    Country:
    Im sorry for asking it here, how do you properly patch a DLC on the cia game? Whenever I'm done patching the DLC's and then running the game, I always get the error "Please press the Power Button to turn-off" . Thank you so much if anyone responds to this post. :D
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - downgraded, rxTools,